![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.12.2007
![]() |
Edycja obrazu płyty problem.
Mam obraz płyty który musze wyedytować, na wstepie podam że popoularne programy do edycji obrazów nie działają (ULTRAISO, WINISO, MAGICISO, POWERISO), zapewne dlatego że płyta po wypaleniu jest w formacie CD-I i nie jest odczytywana przez system windows xp. Próbowałem zrobić obraz, wyedytowałem programem winhex zmiany, ale po wypaleniu płyty program sam skorygował moje zmiany, czyli jego błedy i płyta wypalona jest o takiej samej zawartości co oryginał. Czy można jakoś policzyć sumy kontr. żeby program nagrywający wypaliłpłytę z zmianami.
Pozdr |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kombinuj
![]() Program Microware z lat 80, pod procesory rozwijane w latach 70-80. Poczatkowo stosowany na PPC pod procesorami Motorolli. Nawet Apple odszedl. Moze jakies Atari, moze inne. Watpie. Moze edycja pod Maciem z systemem 9 ![]() Bo X to juz nie ta bajka.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.04.2008
![]() |
Do***322;***261;czam si***281; do tematu... Ju***380; tydzie***324; szukam na internecie czegokolwiek na temat edycji obrazu w tym ca***322;ym CD-i... Potrzebuje podmieni***263; jeden plik, bo w ten spos***243;b zapisany mam firmware do seryjnej nawigacji w aucie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.09.2004
![]() |
A czy to w czym***347; nie pomo***380;e?
http://www.cdiemu.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|