![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.03.2002
![]() |
freedb w nero
moze wiecie gdzie wgrac do nero freedb (baze danych płyt audio-cd),bo sciagnelem z netu spakowany plik freedb.rar,rozpakowalem do nero i probowalem zaznaczyc w nero jako domyslna baze danych plyt,a on mowi ze tam nic nie ma ,a po rozpakowaniu zajmuje kolo 500mb wiec juz nie wiem o co chodzi
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
stworz sobie osobny katalog np nazwij go baza czy jak tam chcesz wgraj tam to co sciagnoles z netu i daj napraw uszkodzona baze danych jak nie pomoze to daj znac
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
wlasnie sprobowalem to zrobic ale pisze ze nie moze zostac naprawiona,nie wiem czy sciagnelem dobre freedb,bo na stronie bylo jeszcze w pojedynczym pliku o koncowce .bfk,czy jakos tak a ja sciagnelem spakowane rarem i po rozpakowaniu sa tam foldery :blues,classical,country,data,folk,jazz,misc,newag e,reggae,rock,soundtrack oraz pliki :COPYING,README
|
![]() |
![]() |
#4 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
a przeczytales readme
bo moze musisz najpierw stworzyc baze normalnie przez polecenie utworz nowa baze danych potem przenies do tego stworzonego katalogu ta baze sciagnieta z internetu i odpalic jeszcze raz ta baze lub potem sprobwac naprawic baze
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
tez tak probowalem,nero zachowuje sie jakby tego freedb wogole nie bylo,tak jakby nie bylo tam zadnego pliku ktory on widzi, nie wiem moze sciagnelem nie ta wersje co trzeba ale na stronie nie bylo innych tylko roznily sie data utworzenia,dzisiaj pojde do kumpla bo on dostal nero z nagrywarka moze bedzie te freedb na tym cd
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Bywalec
Data rejestracji: 04.03.2002
![]() |
Cytat:
...następnie potwierdź ostrzeżenia, które się pojawią (2 x OK), a potem jako źródłowy wskaż uprzednio przygotowany katalog "FreeDB", a jako docelowy - drugi nowo utworzony katalog (np: NeroDB)... that's it! ...teraz pozostanie tylko uzbroić się w cierpliwość, ...dużo cierpliwości ...ponieważ proces przygotowania oraz indeksowania bazy zajmuje strasznie dużo czasu (u mnie trwało to ok. 40 min . - 1 godz.) |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Dzięki InfoNexus,wlasnie sie tworzy,wolno leci ale jest ok,jeszcze raz wielkie DZIEKI
![]() |
![]() |
![]() |
|
|