![]() |
Cytat:
A co do plyt to nie wyciagalbym pochopnych wnioskow w koncu to jak narazie jedna plytka na te wszystkie ktore kupiles? Chociaz z czystym sumieniem moge Ci polecic przesiadke na Princo - jestem ich oredownikiem na forum juz od dluzszego czasu hehe |
jeżeli szukasz tanich płytek, które możesz używać jako audio, tp polecić mogę platiniumy (ale te z kodem riteka);
do czekoś milszego twoim uszom estery czarne. kiedyś espery były niebieskie i zielone (kolor naklejki, nie spodu). nei schodziła z nich farba, bo klej był dobry. w tych niebieskich nawet za dobry, bo nic mi się na nich nie chciało nagrać (średni 20%odrzutów:() poztrawiam. |
witam po urlopie :P
spoko Plemnik, nie tak latwo mnie urazic, wiec nie ma problemu ^_^ a co do reszty plytek to jak na razie sa OK, zostalo mi jeszcze kolo 10 sztuk z tego spina ale poki co nie nagrywalem nic na nich co do Princo, to faktycznie masz racje, ja tez od ostatniego razu zapodalem sobie kilka(dziesiat) sztuk tego 8) wynalazku i musze powiedziec ze jestem z nich bardzo zadowolony - ladnie sie nagrywaja, ladnie sie czytaja, ladnie wygladaja ^_^ ladnie... no wlasnie :jezyk: :jupi: |
To ja tez sie pochwale - kiedys kupowalem plytki o nazwie "silverblue" (650MB - ale tak naprawde to byly 700). Kupilem okolo 30 sztuk - po roku czasu przynajmniej 10 wyglada jak ta ponizej.
Pozdrawiam PS: nadruk zaczal odchodzi bez zadnej mojej ingerencji - po prostu raz wyjalem plytke i zobaczylem ze sie rozwarstwila, po przegladnieciu znalazlem wiecej takich, teraz sie boje ich wkladac do napedow... http://www.pablo81.cad.pl/cd.jpg |
:blee: ooops... bardzo niefajne... :blee:
|
Kurcze alez kazdy ma inne doswiadczenia! Ja bym glowe dal (oczywiscie nie swoja bo moja mi sie jeszcze przyda) ze akurat Silverblue to byl jeden z lepszych wynalazkow! Mam z 50 i nawety te dosc porysowane bardzo milutko sie odczytuja...
|
Tak jest jak się kupuje najtańsze płytki i to te do dupy. Miałem taką jedną esperanzje co mi też z niej odchodziło. Przerzuccie sie na Verbki.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:32. |