![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Euro Plus + Sprachkurs Deutsch
Mam kłopoty z przekopiowaniem Euro Plus + Sprachkurs Deutsch (niemiecki na 7 CD robiony przez Young Digital Poland). Po odpaleniu lekcji z przegranej płyty pojawia się czarny ekran. Byłbym wdzięczny za wszelkie porady.
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Euro plus ten jest zabezpieczony subchanelami
musisz go przegrac zaznaczajac dwie pierwsze opcje w clonecd aha nie ktorzy mowili ze pierwsze 4 opcje Ja przegrywalem i wystarcza wedlug mnie 2 pierwsze AHA tak jest ze wszystkimi siedmioma plytami (wszystkie 7 plyt jest zabezp., a nie tylko pierwsza jak np PWN na 4 plytach) |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
nie zaznaczaj bez sensu opcji pierwszych dwóch czy czterech trzeba się dowiedzieć co one znaczą wtedy będziesz wiedział co zaznaczyć
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Cytat:
Po przegraniu eduroma normalnie sie odpala, a przy uruchomieniu płyty jakis blad programu - moze to wina plyty cd-rw ? Pozdrawiam. Gazor |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.05.2007
![]() |
siemka. mam pytanko i jka tam poradziles sobie z ta kopia sprachkursa? jam mam wlasnie ten sam problem ale jakos nie moge go rozwiazac, probowalem clonyxxl, alcohola, clonecd, profilera i muka, dzieki za odpowiedz jak co pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#6 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
kynu. popatrz na date posta.
Eryk to ju***380; chyba wog***243;le nie istnieje ![]() Poszukaj na forum podobnego tematu i zajrzyj w zabezieczenia.
|
|