Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.03.2002, 20:44   #1
julek
Bywalec

Data rejestracji: 13.02.2002
julek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
protection ???

Czesc
Na samym poczatku powiem wam ze chodzi o clone XXL.
A mianowicie o sposobie wykrywania roznych zabezpieczen.
Np. mam gierke A vs P 2 (na 2 cd) - pewngo pieknego dnia chcialem zrobic kopie dla kumpla.
Okazalo sie ze (1 cd) clone XXL wykryl ze jest zabezpieczona Secu Rom*new*
A (2 cd) clone XXL - nie wykryl. Dziwne Myslalem ze 2 plyta jest zabezpieczona tez Secu Romem, no wiec wypalilem, (i w taki sposob zdu.......em plytke z nr. 2). No wiec na stronie :www.gamecopyworld.com znalazlem informacje ze moja gra jest zabezpieczona :Secu rom & CD Check - od razu zabralem sie do wypalenia 2 cd . I co ? I gó....oooo!!!!!! zje...na nastepna plyta.
Zwracam sie do was abyscie pomogli mi odpowiedziec na pytanie : Czemu nie moge skopiowac 2- go cd gry A vs P 2 ?Czym jest zabez...?
Aha i jeszcze jedno . Dlaczego Clone XL - XXL niewykrywa zadnego zabezpieczenia.?
Moj Win. to Me , a nagrywara - to "combo"CDRW Samsunga 8.4.32.
Z gory dzieki.
julek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 26.03.2002, 20:58   #2
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Czyzbys zapomnial do czego sluza cdrw? Zawsze jak nie znam gierki to probuje na cdrw. Poza tym ostatnio dochodza sygnaly ze nowe wersje clonyxxl nie sprawdzaja sie tak dobrze jak te pierwsze (xl) wiec tym bardziej zalecam ostroznosc.....osobiscie jakos ufam starej polskojez. wersji clonyxl. Musisz poszukac albo samemu pokombinowac jak to zaliczyc.
Ech, wszyscy chca isc na latwizne i w ciagu 3 minut miec kopie gierki robiac to w ciemno. 8)
Stary 27.03.2002, 09:39   #3
-=OLI=-
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 14.10.2000
-=OLI=- w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hmm, ja sprawdziłem te płyty starym CloneXL i wszystko jest oki (testowałem najpierw na RW) a ten nowy XXL jakos inaczej to rozpoznaje....zaciągnij starego Clony i wszystko będzie oki( nie pamiętam jakie opcje odznaczyłem) Pozdro.
-=OLI=- jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: