![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.06.2002
![]() |
mam problema
sciagnalem sobie divx5,02 czy cos takiego i film dziala z alphy powie mi ktos czy darady z takiej przegladarki uruchomic napisy?? albo z jakiej innej przegladarki mozna odtwarzac pliki "avi"
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
alpha to przegladarka internetowa czy po prostu program do ogladani afilmow (taki media player)?
bo jesli to pierwsze to nie wiem, jesli drugie to wybor ejst bogaty ja uzywam BEST playera (polski, dobry, darmowy) - latwo go sciaganc jeszcze jedna sprawa - zaden program nie odtworzy napisow jesli mu ich nie dasz... sprawdz czy masz txt z napisami
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
jest to divx alpha2,0 i sa napisy w tym samym folderze co film i o tej samej nazwie ale ten program nie uruchamia ich a bestplayer i vplayer nie odtwarza obrazu
|
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
zarowno bestplayer jak i vplayer to nakladki na windowsowy MediaPlayer - mialem kiedys taki sam problem co ty, pomoglo zainstalowanie nowego mediaplayera - jest jednak zonk - MPlayer ma to do siebie ze a) nie da sie go usunac z systemu calkowicie (chyba ze xp) b) miesza w systemie - ja mialem fart ze znalazlem jakas stara wersje (z czasow w2000) i pomoglo (a update'ow unikam jak ognia)
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
Alpha
jeżeli chcesz oglądać film z napisami na alphie musisz mieś napisy w formacie *.srt albo *.sub Takie napisy można uzyskać przerabiając zwykłe *.txt przy pomocy programu subtitle studio.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Re: Alpha
Cytat:
|
|
![]() |