![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Feurio - pytanie
Jak mnie oczy nie mylą to za pomocą Feurio niestety i w żaden sposób nie da się nagrać obrazu własnoręcznie stworzonej kompilacji (np. z róznych plików mp3) wraz ze wszystkimi zmianami dokonanymi za pomocą edytora nagrań. W Nero jest image recorder, w Feurio nic takiego nie widzę. Proszę o radę, może się mylę.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.11.2002
![]() |
W Track Editor (jezeli to masz na mysli) trzeba po dokonanych zmianach wybrac Save Project. Jezeli dobrze pamietam, to zmiany sa zapisywane w oddzielnych plikach - oryginalne wav-y nie sa ruszane.
![]() |
#3 |
lub po prostu Paput
![]() |
Dzięki za odpowiedż, ale niestety nie o to mi chodziło.
Po długim namyśle wykombinowałem rozwiązanie które mnie satysfakcjonuje i najgorsze jest to że jest całkiem odmienne od pytania które zadałem. PS: Za cholerę nie mogę znaleźć w Feurio opcji "save project". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.11.2002
![]() |
W takim razie ja nie zrozumialem twojego pytania
![]() Sprecyzuj pytanie, postaram sie pomoc.
![]() |
#5 | |
lub po prostu Paput
![]() |
Cytat:
Po krótce, w zasadzie chodziło mi w jaki sposób zarchiwizować np. na płytkach projekty będące kompilacją w skład której wchodzą rózne źródłowe pliki mp3. Problemem nie było samo zapisanie plików mp3 wraz z plikiem projektu (*.cdl) na płytce, tylko ewentualne późniejsze wypalenie projektu z danych zarchiwizowanych. Niestety okazało się iż w tej sytuacji trzeba będzie się trochę pomęczyć - tzn. edycja ścieżek do plików w bądź co bodź tekstowym pliku *.cdl, lub ponowne przekopiowanie i umieszczenie plików mp3 w katalogu pierwotnym, zgodnym ze ścieżką podaną w pliku *.cdl. I to tyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|