![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
dziwne zabezieczenie
mam problem z skopiowaniem plytek z euro ++ milenium ; mam je nieoryginalne i progamy do wykrywania nie znajduja zabezpieczen, przegrywa sie tez bez problemu, ale dopiero po przegraniu okazuje sie, ze plytka chodzi, ale zawiesza program (odczytuje nie ten poziom zaawansowania, ktory powinna), co ciekawe setup sie przegrywa i dziala tylko plytki z poszczegolnymi lewelami sie psuja, uzywalem kilku programow i we wszystkich jest to samo, mam LG-CED8080B 8/4/32
help |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
nie skopiujesz tego tą nagrywarką
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Jakich programów używasz do wykrywania zabezpieczeń na płytkach i jakiego do nagrywania??
|
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
te programy maja zabezpieczona plyte z setupem, i zabezpieczone levele ale calkiem inaczej, no i niestety ale ta nagrywarka nie przegra tego
|
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
przetestowalem kilka programow do sprawdzania zabezpieczen i zaden nic nie pokazal, ale nie wazne - napiszcie jaka nagrywarka moge to przegrac??
|
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
z dao-rawem + clone, w locie tez kopiowałem winonem i 7 płytek poszło do kosza ...zwykłego rewarda dało sie skopiować "tradycyjnie" ale millenium lepiej clonować
lg 12ka juz mogłaby dać temu radę |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.01.2002
![]() |
cuz bede szukal kogos znajomego z lg12 (ja mam 8) - na szczescie pierwsze trzy plytki nagralem na rw (innych akutat nie mialem) wiec przynajmniej nie wyrzucilem ich -- dzieki za podpowiedz
|
![]() |
![]() |
|
|