![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
FineReader 6 iso problem :(
Mam sobie obraz FR6 i nie moge go wypalic zeby dzialalo. Obraz jest w .bin i .cue (4 sciezki: dane/audio/audio/dane, gdzie audio maja dlugosc okolo 1s).
W Daemonie chodzi bez stresow natomiast po nagraniu na cd setup mowi ze nieoryginalna plyta (jak daemonem jest zamontowana jest ok). Clonny wykrywa ProtectedVOB czy jakos tak. Nagrywalem roznymi badziewiami i nic ![]() Nawet zczytanie z virtuala (dzialajacego) i wypalenia clonem czy blindem nie daje efektu ![]() Jak to wypalic zeby chodzilo ![]() Nagrywarka BTC1610IM - niby obsluguje sf251 i inne. HELP PLEASE |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
miałem kiedyś podobny problem.... nie wiem czy dobrze pamiętam, ale na chyba zgrałem cały katalog na hdd, (mowa o katalogu zawierającym właściwą instalkę) i dopiero wtedy instalowałem, w autorunie jest wykrywanie orginalnego nośnika - ale pamięć mam niestety zawodną, sprawdź
|
|
#4 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() zgram na hdd i sprawdze... czekam na inne propozycje. Na koncu 1 sciezki sa uszkodzone sektory (obraz) ale w wersji przegranej (cd) tez sa uszkodzone a nie chodzi ![]() pozdro |
|
|
|
#5 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesli masz obraz *bin i masz do tego pliczek *cue to powinienes probowac wypalic to cdr winem lub ostatecznie nero (wczytujesz ten *cue lub ustawiasz parametry wg tego co podaje *cue). Jesli robisz clonem to czasem wychodza jaja jak plyta jest wielosesyjna (a tego nie podajesz), mozesz zrobic probe z zapisem w SAO-RAW, oczywiscie rob to na cdrw. Poza tym przy skanowaniu plytek wielosesyjnych clonyxl glupieje. Tyle, ze ty zdaje sie nie masz plyty tylko jej obraz *bin..... Powodzenia :-)
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gość
|
Zgadza sie ze mam obraz i pliczek cue. wczytuje go do roznych programow i lipa
Wszystkie podaja ze jest 1 sesja i 4 sciezki. Zamontowalem obraz w daemonie i z tego wirtuala zgralem do obrazu w blindzie (z plikiem cue), obraz ma dokladnie ta sama wielkosc co oryginalny tyle ze plik cue ma inne odstepy miedzy sciezkami - po nagraniu w fireburnerze oczywiscie znow lipa Nie jestem pewien ale obawiam sie ze nie moge nagrac w SeesionAtOnce - chyba nagrywara nie wspiera? ![]() No nic chyba nagram obraz na cd i na tym poprzestane... dzieki i pozdro |
|
|
#8 |
|
Gość
|
Juz dziala!!!!
Zabezpieczenie ProtecdCD-VOB ale dodatkowo sprawdza ATIP. udalo sie w koncu i mam dzialajacego finereader6 ![]() soft2burn: fantomcd drive: BTC BCE1610IM Dzieki za podpowiedzi i pozdrawiam Ide trenowac nastepne zabezpieczenia
|
![]() |
|
|