![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
jaki napęd standardowo rozpoznaje cdr99 ?
Ktos moze wie jakie modele nagrywarek rozpoznaja te plyty standardowo?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Chyba zaden Ci nie rozpozna 99 (choc moze powstal jakis, ale watpie) - bo to rozmiar niestandartowy.
Ale np. wszystkie LiteOny teraz sprzedawane odczytaja taka zapisana POPRAWNIE plyte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Wydaje mi się, że gdzieś kiedyś czytałem, że napędy BTC mają unikalną właściwość prawidłowego rozpoznawania nadwymiarowych płyt, i nie wymagają uruchamiania funkcji overburning'u żeby takie płyty nagrywać - ale to informacja wymagająca weryfikacji.
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na komputerze Op`a w firmie, z niejasnych powodow, na Win2000, po ustawieniu overburnu w Nero, Nero pokazuje wielkosc plyty 869 mb! Przy nagrywarce LG 8481B.
Na stale. Prawdopodobnie podmieniono jakis wpis w rejestrze, ale nie moge dojsc jaki. A tak naprawde, to nie nagrywarka ma rozpoznawac plyte, bo one daja sobie rade z nadwymiarowymi plytami, tylko program. Gdzies o tym czytalem, nie pamietam, ale chyba robi to CDMate?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|