![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.03.2001
![]() |
Tanie plyty we Wrocku
Czy ktos wie gdzie we Wrocku mozna tanio kupic dobre plytki w ciagu tygodnia? Bo na gielde nie chce mi sie chodzic, zreszta czasami potrzebuje 1-2 sztuki w ciagu 1 godziny i nie ma.
I czy nagrywaliscie cos na Samsungach 700? Bo moge takie kupic za 3PLN (wiem ze drogo ale nigdzie nie moge znalezc lepszych/taniszych 700. I czy sa w ogole 700 MB RW? Bo w _kazdym_ sklepie mowia ze sa ale w _zadnym_ nie maja ![]() ![]() Konlin |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 17.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() Samsung 700MB/3 zł. Drogo, i to jak diabli. Za tą cenę (a nawet taniej) możesz kupić bez problemu Verbatimki AZO (oczywiście 700MB). Natomiast co do płyt CD-RW 700 - oczywiście że są. Np. TDK, albo Traxdata (ale nie wiem co to za paskudztwo). Tylko że w wypadku TDK są one drogie (ok. 12-13 zł za 1 szt.). Niedługo we Wrocławiu otworzy się Media Markt (zwany przez niektórych Burak Media, lub MediasyfMark - i zresztą słusznie) to tam bez problemu kupisz sobie takie płytki, jakie cię interesują. Niestety przepłacisz - ale zawsze będziesz miał "pod ręką". pozdrawiam
martinez\nGG #755669 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
na Leszczynskiego ( www.chodzisz w brame kolo "Szuflady i idziesz z 20 metrow) jest SkyNet i tam maja tanie plytki. Skynet jest tez na pl. Zgody.
|
![]() |
#4 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.03.2001
![]() |
Cytat:
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
We Wrocławiu jesty sklep na ulicy Jana Dawida "Delfin" (w nowej plombie). Mają tam verbatimy,TDK,Esperanze,Basfy w cenach tylko nieco wyższych niż giełdowych. Np. ostatnio Verbatimy 80 po 2,70, a TDK 80 po 3 zł. |
|
![]() |
#6 |
Gość
|
juz mam tego dosyc
stworzmy jakis katalog najtanszych sklepow w cdr w Polsce!!!! |
![]() |
|
|