Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.04.2001, 12:52   #1
Konlin
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 06.03.2001
Konlin w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Tanie plyty we Wrocku

Czy ktos wie gdzie we Wrocku mozna tanio kupic dobre plytki w ciagu tygodnia? Bo na gielde nie chce mi sie chodzic, zreszta czasami potrzebuje 1-2 sztuki w ciagu 1 godziny i nie ma.
I czy nagrywaliscie cos na Samsungach 700? Bo moge takie kupic za 3PLN (wiem ze drogo ale nigdzie nie moge znalezc lepszych/taniszych 700. I czy sa w ogole 700 MB RW? Bo w _kazdym_ sklepie mowia ze sa ale w _zadnym_ nie maja .
Konlin
Konlin jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.04.2001, 13:31   #2
martinez
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 17.04.2001
martinez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Konlin (23-04-2001 12:52):
...I czy nagrywaliscie cos na Samsungach 700? Bo moge takie kupic za 3PLN (wiem ze drogo ale nigdzie nie moge znalezc lepszych/taniszych 700. I czy sa w ogole 700 MB RW? Bo w _kazdym_ sklepie mowia ze sa ale w _zadnym_ nie maja .
Konlin
Zacznę dopiero od tej części listu, bo nie mieszkam we Wrocku (a szkoda, bo to piękne miasto ).
Samsung 700MB/3 zł. Drogo, i to jak diabli. Za tą cenę (a nawet taniej) możesz kupić bez problemu Verbatimki AZO (oczywiście 700MB). Natomiast co do płyt CD-RW 700 - oczywiście że są. Np. TDK, albo Traxdata (ale nie wiem co to za paskudztwo). Tylko że w wypadku TDK są one drogie (ok. 12-13 zł za 1 szt.).
Niedługo we Wrocławiu otworzy się Media Markt (zwany przez niektórych Burak Media, lub MediasyfMark - i zresztą słusznie) to tam bez problemu kupisz sobie takie płytki, jakie cię interesują. Niestety przepłacisz - ale zawsze będziesz miał "pod ręką".

pozdrawiam
martinez\nGG #755669
martinez jest offline  
Stary 26.04.2001, 20:01   #3
Tomek22
Gość

na Leszczynskiego ( www.chodzisz w brame kolo "Szuflady i idziesz z 20 metrow) jest SkyNet i tam maja tanie plytki. Skynet jest tez na pl. Zgody.

Stary 27.04.2001, 15:51   #4
Konlin
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 06.03.2001
Konlin w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Tomek22 (26-04-2001 20:01):
na Leszczynskiego ( www.chodzisz w brame kolo "Szuflady i idziesz z 20 metrow) jest SkyNet i tam maja tanie plytki. Skynet jest tez na pl. Zgody.
Dzieki, sprawdze jutro lub w poniedzialek bo akurat potrzebuje kilka pudelek
Stary 01.05.2001, 19:10   #5
Rayden
Gość

Cytat:
Konlin (23-04-2001 12:52):
Czy ktos wie gdzie we Wrocku mozna tanio kupic dobre plytki w ciagu tygodnia? Bo na gielde nie chce mi sie chodzic, zreszta czasami potrzebuje 1-2 sztuki w ciagu 1 godziny i nie ma.
I czy nagrywaliscie cos na Samsungach 700? Bo moge takie kupic za 3PLN (wiem ze drogo ale nigdzie nie moge znalezc lepszych/taniszych 700. I czy sa w ogole 700 MB RW? Bo w _kazdym_ sklepie mowia ze sa ale w _zadnym_ nie maja .
Konlin

We Wrocławiu jesty sklep na ulicy Jana Dawida "Delfin" (w nowej plombie). Mają tam verbatimy,TDK,Esperanze,Basfy w cenach tylko nieco wyższych niż giełdowych. Np. ostatnio Verbatimy 80 po 2,70, a TDK 80 po 3 zł.

Stary 03.05.2001, 20:50   #6
__
Gość

juz mam tego dosyc
stworzmy jakis katalog najtanszych sklepow w cdr w Polsce!!!!

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: