![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
Firmy produkujace nosniki (te podawane w atip)
Witam.
Tak sie zastanawialem, czy ktos moglby wypisac producentow nosnikow (nie chodzi mi o tych wypisanych na nadrukach tylko producentow matryc, czy jak to sie tam zwie w przypadku plytek) ktorych polecacie. Chodzi mi o to ze kupuje plytke powiedzmy w okolicy 1zl/szt wrzucam ja i odczytuje z atip producenta, i wiem czy to od razu cienizna czy cos co ujdzie (bo dobre za 1zl raczej wykluczam) ![]() Wiec jesli ktos potrafi zrobic taka liste i jest to mozliwe, to bylbym szczesliwy moc ja tutaj ujrzec ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
nie wiem czy to ci cos pomoze
ale kiedys mi sie kcialo, a teraz dodaje bardzo rzado nowe wpisy.
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.03.2002
![]() |
Witam :-)
Było juz o tym na forum... Z atnich płytek: zazwyczaj płytki od Ritec `a sa ok (o ile nagrywa sie z niewielka predkością to nie ma wpadek Nieźle wypadaja płytki od Moser Bayer India Znośne są od Digital Storage Technology ... |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
Tak wiec chyba dobrze wnioskuje ze lepiej sie od plytek z CMC Magnetics trzymac z daleka?
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Tayio Yuden !!
(ze względu na mój sentyment do VERBATIM PASTEL)
#6 | |
staruszek
![]() |
Cytat:
ja tam unikam najpierw Digital Storage Technology a pozniej CMC choc na jednych i drugich sporo wypalilem i wsio chodzi pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
#7 | |
staruszek
![]() |
Cytat:
ja w pierwszej kolejnosci unikam Digital Storage Technology a dopiero pozniej CMC - choc duzo ich przepalilem i te z cmc nie sa takie zle pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
|
|