![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2004
![]() |
nero mi napsuł humorek...:(
Witam
Mój pierwszy dzień na forum i pierwszy post tutaj, także: -nie bić -nie krzyczeć -nie szaleć... Nawet nie wiem czy w odpowiedni dział zapukałem Mój problem, otórz instalowałem najnowszą wersję nero, ale nie miałem cracka,próbowałem włożyć z poprzednich starszych wersji, ale nie działał i do tego wyleciał mi jakiś komunikat że mam sobie kupić orginalną wersje, blabla itp i to za każdym razem jak chciałem odpalić nerusa... Odinstalowałem go, usunąłem foldere, pokasowałem jakieś wpisy w rejestrze i żopa blada, jak na nowo instaluje dzieje się to samo, ![]() ![]() Cóż mam czynić, czy oni dochpodzą do mnie po numerze IP z internetu, czy jak?? A może jest jeszcze coś na dysku , jakieś informacje nero, lub inne niespodzianki, rejest, nie wiem...Help... Czy jest jakiś program który to naprawi. Pozdrawiam DaV |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
trafiłeś wogóle na złe forum
![]() Ja ci także nie pomoge bo nie mam pojęcia co się stało (ale namieszałeś ![]()
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() |
Z tego co zrozumiałem, to chodzi o wyczyszczenie rejestru z pozostałości po instalacji Nero. Proszę wypróbować program "Registry Crawler". Przy jego pomocy znaleźć wpisy w rejestrze dotyczące "nero" i "ahead" i usunąć.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2004
![]() |
dzięki za porady.
Pozdro DaV |
![]() |
![]() |
|