![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Witam.
Jestem nowym użytkownikiem i mam problem z nagrywarką. 1. Nie chce mi nagrywać zwykłych płyt a płyty CD-RW nagrywa normalni. Odtwarzanie przebiega normalnie. Czygo to moze byc wina Do nagrywania płyt uzywam Nero Buring rom 5. Ostatnio instalowałem Clone CD , Alcohol 120% i jakis blint write (nie pamiętam dokładnie). W Windowsie XP jest opcja gdzie pokazuje się co ma zrobić z płytą i po zainstalowaniu tego blint write znikł tam. Co mam teraz zrobić POMOCY!!! 2. Zainstlowałem program CDRWIN i nie mogę odinstalować. Pokazuje się jakaś nie prawidłowa funkcja MS-DOS. 3. Sciągnąłem z waszej strony SafeLock i nie mogę go uruchmić. Pojawia się że nie może odnaleźć jakiegoś DLL. Mam wszytkie programy zainstalowane które potrzebuje. 4. Jak mam zarejestrować CloneCD i Alcohol 120% 5. Proszę piszcie na icemanspy@interia.pl IceMan
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() |
Namieszałeś straszliwie.Najprościej będzie format C: i nowa instalka.I nie instaluj tyle kopierów.Wystarczy Nero i Alkohol.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Dobrze, ze nie BluntWrite... ten program to BlindWrite. Uzyj najnowszego Nero! 6.6.0.1 Alcohol i CloneCD.. jak zarejestrowac... KUPIC - proste prawda? Ogolne to czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj! Wszystko jest na forum i na CDRinfo.pl - jak poczytasz to zobaczysz, ze zadajesz glupkowate pytania.
|
|
#4 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Już naprawiłem. wystarczyło przeczyścić soczewki.
|
|
|
![]() |
|
|