![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.06.2002
![]() |
![]()
Mam problem. Posiadam iso Warcrafta 3: Frozen throne
![]() Niema on w sobie cracka nocd, wiec chcialem mu go dolozyc przy pomocy ultraiso. Po tej operacji na wstepie kopiowania plikow otrzymuje komunikat, iz niemoze instalator odczytac z plyty danych (chodzi tu o strone z supportu) ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
zrob tak - wez to orginalne ISO, zamontuj je np daemon tools jako wirtualny CDROM, stworz nowa kompilacje w nero tak zeby nagrac tam pliki z tego iso (z wirtualnego cd) i dodaj katalog z krakiem
plytke nazywasz tak jak byla nazwana orginalna, utrata info o zabezpieczeniach sie nie przejmuj - masz kraka acha - nagraj to na poczatku na cdrw i sprawdz czy dziala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Widzisz, w tym problem że tak zrobiłem. Image jest przystosowany do Blindwrite Suite 4.4 i wyższego. Wypaliłem image na cd-rw, zrzuciłem go clonecd, dodałem przy pomocy Ultraiso katalog z plikiem, nagrałem clonecd i w tym momencie przy instalacji sie wyklada. Moge dodac jedynie tyle, że według .nfo ten image niewymaga cracka, a się sypie jednak.
Jeżeli chodzi o sprzęt, to mam Lite-ona x40. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
to odpal clony - pojedz po wirtualu z obrazem i wypal w alcoholu z odpowiednimi opcjami. Craka wyrzuc (jezeli nfo nic o nim nie pisze).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
A nie lepiej wydać te 79 zł na oryginał?
Cały "urok" W3 "mieści" się w grze na Battle.net a z piratem sobie nie pograsz. ![]() A serwery typu warforge mają też wprowadzić weryfikację oryginalnych Cd-key ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
A co do wypalania to zamnuj obraz w jakimś wirtualnym cd
następnie skopiuj wszytkie pliki do jakiegoś katalogu na hdd dołóż ***** w jakimś katalogu w grze.(żeby nie był widoczny w gł katalogu) Wypal w nero z taka samą nazwą cd jak iso. może to coś da. Sorry za drugi post. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Netu w domu nieposiadam, a męczy mnie tylko ten problem. Cała reszta to w sumie rybka. Dzięki za pomysł. Wypróbuję dziś wieczorem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Odpal to iso w UltraIso dodaj katalog z crackiem do obrazu i calosc zapisz jako .bin i .cue nastepnie wypal w Alcoholu z profilem wlasnym. Mi udalo sie tak zmontowac obraz MoH:Spearhead. Moze ci sie uda powodzenia.
ps. przed wypaleniem sprawdz w jakims wirtualnym napedzie czy dziala |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|