![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.01.2004
![]() |
Nagrywarka Samsung 52x32x52
cze jestem tu nowy i sorki jeżeli wybrałem nie ten dział ...
około 17 Grudnia zeszłego roku zakupiłem nagrywarke taką jak w temacei i Cd-rom również Samsunga.Kopiuje płyty programem Clone Cd lecz nie od zawsze do nagrywarki dostałęm program nie pamiętam jaki i nagrywało mi z prędkością 17x, 20 x, 0.02x więc pomyślałem że to wina programu i zmieniłem na CdClona i też tak nagrywało..........więc doszedłem do wniosku że walnięta jest nagrywara i ruszyłem do sklepu gdzie powiedzieli mi że za 14 dni mam odebrać. Na drugi dzień Nie chiał mi działać cd-rom i nie działał mi do momentu kiedy zaczołem szukać plików aspi i wyszukało mi tylko 1 plik.............. no cóż więc znajomy wysłał mi brakujące pliki i Cd-rom zaczoł działać! byłe uradowany i pomyślałem że Nagrywara też będzie działać. No i Wreszcie oddali mi nagrywarke i znowu...........rozczarowanie znowu 0.06x albo 1.2x Byłem zdenerwowany i Znajomy powiedział abym sprawdził Czy sie nie wyłączyło Dma... no i tak też było więc włączyłem. I zaczołem nagrywać maksymalnom prędkością i nagrywało mi z prędkością 30x więc byłem w 7 niebie [ to było wczoraj]! a dzis chce nagrywac i nagrywa z prędkością 0.82x doszło do 15% i magrywa z speedem 0.00x więc sie K...a wkurzyłem i nie wiem co robić!! Błagam POMÓŻCIE!!!! no iw dodatku dodam że Gdy włoże cd-rw do cd-romu to odczytuje bardzo ładnie lecz gdy przełoże cd-rww do nagrywarki to nie chce odczytać płyty!!!!! LUDZIE POMÓŻCIE!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no to juz wiesz czemu czest na samsunga sie mowi szajsung
![]() 1. wlacz dma (lubi sie wylanczac) 2. odinstaluj i zainstaluj aspi 3. sprawdz na innym kompie - jak to samo to... 4. serwis no i nie kopiuj onthefly tylko przez obraz na dysku |
![]() |
![]() |
|
|