![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.09.2003
![]() |
Gdzie kupic nosnik CD-RW Ultra Speed...
...24x i w zwyz tych firm:
-Samsung -MCC -RITEK -Sony -Philips -Ricoh -Maxell -Fuji ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
gielda (WGK)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Nośniki RW-US 16-24x kupić jest trudno, a nośników 32x jeszcze nie ma w sprzedaży, chyba nawet na Zachodzie.
W mojej "wiosce" jak dotąd widziałem w sprzedaży tylko RW-US 16-24x Verbatim, Memorex i Esperanza - te dwie ostatnie to produkty firmy Infodisc i są bardzo słabe, natomiast Verbatim jest bez zarzutu. Memorexa sprzedaje u nas MediaMarkt, widziałem go też w jakimś innym hipermarkecie, Esperanzę i - czasem - Verbatima możesz kupić np. w sklepie wysyłkowym IDEAŁ s.c., reklamującym się na stronie głównej Cdrinfo.pl - czasem coś tam kupuję; mają dobre ceny i duży wybór płyt.
#4 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Tez kiedys stanolem przed tym problemem skad takie plyty dorwac.. a oto rozwiazanie: plyty Verbatim CD-RW 24x mozna kupic w tych sklepach internetowych:
www.arcomp.com.pl www.idealpc.pl Cena bardzo przyzwoita. Oba sklepy godne polecenia.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Mi chodzi o te i TYLKO o TE firmy ktore wymienilem, gdyz Memorexa, Esperanze, Liteona, Verbatima moja nagrywarka nie widzi, a TE firmy ktore podalem nagrywac powinna. Jezeli nie bedzie to oddam ja do serwisu,ale chcialem ktoras z tych firm najpierw wyprobowac.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Niestety, nigdy nigdzie nie widziałem w sprzedaży, ani nie słyszałem o dostępności u nas, żadnej z marek które wymieniłeś. Widziałem w sprzedaży (i mam) tylko te, które wymieniłem: Verbatim, Esperanza i Memorex, przy czym tych dwóch ostatnich zdecydowanie nie polecam.
Może spróbuj na Allegro?
#7 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Hymm.. jak nie widzi Verbatima.. to juz raczej cos z nia jest nie tak. Zreszta z tego co mowisz to juz trzech marek plyt nie widzi... bardzo podejrzane.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Podobno MCC i Riteki sa gdzies w Warszawie, jest to prawda?
|
![]() |
![]() |
|
|