![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Gdzie kupic tanie i dobre plytki w Gdansku???
a wiec chce sie zapytac gdanszczan gdzie mozna kupic tanie i dobre plytki. gdzie sa jakies hutrownie plytek w gdansku. jak mozecie to podajcie mi adresy i przyblizone ceny ( 700mb w slimach)
![]() dzieki bardzo
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Re: Gdzie kupic tanie i dobre plytki w Gdansku???
Cytat:
Adres sklepu:Gdańsk Wrzeszcz ul.Partyzantów 26 Podaje ci ceny płytek w slimach jak kupujesz powyzej 10: Esperanza - 1,29 Platinum - 1,50 Akoss - 1,39 TDK D-View - 1,59 VERBATIM PASTEL - 1,80 Płytek jest tam full wypas.Podałem ci ceny niektórych płytek moim zdaniem najczęściej kupowanych.A i jeszcze jedno ceny są zdnia 16 stycznia wiec mogło sie juz coś zmienić. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki stary bardzo
jak maja strone www to mozesz mi podac mnie najbardziej interesuja plytki: platinium verbatim tdk d-view akoss mint lg esperanza esperanza black najlepiej jakby "krecily sie" z szybkoscia 40x lub 48x (mam LG 48/24/48 ![]() dzieki jeszcze raz
#4 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki stary bardzo
jak maja strone www to mozesz mi podac mnie najbardziej interesuja plytki: platinium verbatim tdk d-view akoss mint lg esperanza esperanza black najlepiej jakby "krecily sie" z szybkoscia 40x lub 48x (mam LG 48/24/48 ![]() dzieki jeszcze raz
#5 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
Strony internetowej ten sklepik niestety nie posiada.Esperanzy black to ja kupowałem tam ale tylko luzem gdyż chyba nie ma w slimach i kosztuja one 1,30;mintów chyba nie posiadaja bo nie widnieją u mnie w cenniku.LG w slimach-1,70 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
ja kupuje zwykle cedeki z walca w jakims markecie ale polecam sklepik z cd-r/cdrw w miejscu gdzie kiedys byla galeria brama (niedaleko rudego kota) - normalne ceny i mila obsluga, podobny punkt jest gdzies na przeciwko petli tramwajowej na siedlcach
|
![]() |
![]() |
#7 |
www.ds.art.pl
Data rejestracji: 02.05.2001
![]() |
giecek kup anonse i tam jest kupon rabatowy na 25% u "kozaka", dobry sklep jest tez na ul.hynka 21/18 "Art-Com"
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.11.2002
![]() |
Ja kupuje przewaznie w Media Markt lub innych hipermarketach jak sa promocje
![]() |
![]() |
![]() |
|
|