![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
DIVx i loczenie kilku plikow help !!!!!!!!!!!!
Mam pytnko czy isnieje mozliwos polaczenia kilku plikow w formacie divX 4 szt w jedna calosc lub jakim programem muglbym to zrobic ..... pozdrawiam
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.01.2001
![]() |
virtualdubem, avichop'em...
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Gość
|
Cytat:
Ja łączyłem w Ulead Video Studio 5 (do ściągnięcia ze strony http://www.underpl.org/ łącznie z crackiem), ale szczerze mówiąc nie za bardzo znam się na obróbce video, być może są lepsze programy. Po połączeniu filmu w częściach będziesz musiał zapisać go do określonego formatu - i tutaj problem, bo o ile mi wiadomo Ulead Video Studio 5 nie potrafi zapisywać do mpeg4 (divx), jednak można zapisać połączony filmik do innych formatów, najlepiej kompresuje chyba do vcd (w rozszerzeniu pliku jest mpg) - (z dziewięciu filmików po 5MB - otrzymałem filmik 55MB), jak wypaliłem film do mpeg, to zajmował 300Mb, więc o wiele za dużo, dlatego najlepiej chyba zapisywać do vcd. Pamiętaj tylko, są avi i avi. To tylko rozszerzenia, tak naprawdę liczy się algorytm kompresji. Żebyś nie zapisał przypadkiem połączonego filmu do "zwykłego avi", bo w zwykłym godzina filmu zajmuje 25GB, więc dwie minuty filmu ważą 1GB. |
|
|
|
#4 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.04.2002
![]() |
Tak na marginesie. Do łączenia filmów w DIVX'sie to jest inne forum. Tu zajmujemy sie nagrywaniem CD
![]() |
|
|