![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.03.2002
![]() |
Ghost Recon PL - jak dobrze przekopiować
Tak jak w tytule:
Jak prawidłowo przekopiować tę grę bo na marnowanie płyt nie mam już kasy Mam LG GCE 8160B Windows XP Nero 5.5.5.1, CloneCd 3.3.3.1 i 4.1 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Cytat:
Spróbój uniwersalnych opcji: Czytaj dane subkanałowe z danych to samo tylko że z audio Fast errof skip Odczyt x8 Odczytuj w LG 8160 Zapis: nie naprawidj danych sub i odczytuj cd w cdromie (w nagrywarce w niektórych przypadkach nie będzie chodzić OK (Securom) czyba że użyjesz playbackup) Zapois max x8 To powinno pomóc |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
a teraz pytanie z innej beczki ;)
czym tą grę nagrać(ściągnąłem z internetu) jak mam 2 pliki .bin i .cue bo w nero i clone nie wychodzi ;(
|
![]() |
#4 |
Gość
|
Zabezpieczona jest ReadErrors
Odczytujemy z nagrywary z prędkością x4 Zaznaczamy Szybkie omijanie błędnych sektorów (ilośc powtórzeń 0, korekcja: programowa), Inteligentny skaner błędnych sektorów. I to wszystko. Nagrywamy z max prędkością Zainstaluj sobie Clony XL lub XXL, to on Ci wykryje zabezpieczenie płyty. |
![]() |
#5 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
a teraz pytanie z innej beczki ;)
Cytat:
z dzialu faq na cdrinfo.pl Jakim programem wypalić plik z rozszerzeniem .cue/.bin ? Odpowiedź: Pliki z rozszerzeniem .cue/.bin są (najczęściej) tworzone przez program CDRWin i przy jego pomocy można je nagrać na płytę. Dodatkowo można skorzystać z pakietu Blind Suite lub FireBurner. Inną metodą jest użycie emulatora płyt CD (np. Daemon Tools), przy pomocy którego należy zamontować obraz płyty (pliki .cue/.bin) jako wirtualny napęd CD. Następnie można użyć dowolnego programu do nagrywania płyt i po porstu przekopiować "w locie" (on-the-fly) zawartość emulowanej płyty CD na płytę CDR/CDRW. ------------------------------------------------------------------
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.03.2002
![]() |
Clone nie wykrył żadnych zabezpieczeń, ale ja przekopiowałem ją na nim - zobaczymy czy będzie widział płytę cały czas - bo narazie jest OK
Dzięki za pomoc. |
![]() |
![]() |
|
|