![]() |
Heroes wywala bo cracki sa do d**py, ale orginalna tez sie sypie (jak naprzyklad wejdziesz do wiezienia)
|
gta 3 jush jakos wypalilem... drugi kumpel przyniosl inna kopie i poszlo bez problemow :D :D :D tam chyba bylo cos zrypciane ...
THX za wszystkei posty :D co do herosow to czy ma ktos wersje PL ktora chodzi bez zarzutow ?? bo wydaje mi sie ze wszystkie sa poprostu zj***ne... :( |
Cytat:
|
chyba koleś nie masz oryginalnej wersji. Bo u mnie więzienie chodzi bez problemów. A jak chcesz cracka, który się nie rypie to użyj programu unSafedisk 2.51 i po problemie :)[/quote]
To i ja cos od siebie dorzuce, juz kiedys mialem okazje pisac o HEROES IV, nie wiem tylko o ktorej piszesz ale domysla sie ze o PL. Nawpierw mialem wersje angielska zcracowana i chodzila Suuuper, a jak se zalatwilem ORYGINAL PL i se wypalilem to wystarczylo wlozyc ten sam ***** co w ENGL. tylko i zmienic jego nazwe... Chodzi super. PozDR.. |
Cytat:
|
Akurat HOMM 4, nawet oryginal chodzi koslawo u wielu ludzi.Gra jest po prostu niedopracowana,jest w niej duzo bugow.Pozostaje czekac na polskiego patcha.
BTW Pawio nie jestes przypadkiem z 3-City? |
Tutaj wiele osob jest z 3miasta
|
Cytat:
jestem z KRAka :D tesz jest fajofo... duuuzo melazny i fajnych maniurek :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:28. |