![]() |
to jest tak
liteony maja 2 letnią gwarancje a nie jednoletnią . Najpierw napisz do przedstawiciela liteona w plsce znajdziesz gdzies tu mail : www.liteon.ab.pl jesli się okaże że facet kłamał o tej wpłacie to zrób mu koło dupy;) |
to jest jawne
OSZUSTWO!!! Liteon na wszystkie swoje produkty, nawet monitory daje 2 lata albo i wiecej, zalezy od produktu :) Trudno, juz kupiles, ale mogle seie zapytac przez kupnem, ja na twoim miejscu nie kupilbym i zrobilbym gosciowi za***ista reklame :) Jak ja kupowalem swojego litka to bez zajakniecia 2 lata dostalem (gwarancji , nie wiezienia hehe).
|
LG - gwarancja 2 lata, bez zadnych oplat! (to norma teraz, 2 lata gwarancji)
|
Powinien byc rok gwarancji od sklepu + rok gwarancji od producenta, a o zadnych wplatach nie slyszalem, pewnie sprzedawca by ci podla konto ale swoje :)
|
Gwarancja
Witam!
Jestem tutaj nowy, ponieważ nagrywaniem płyt zajmuję się dopiero od wczoraj. Sprawiłem sobie nagrywarkę Lite-on LTR 48125S. Niestety sprzedawca (netservice) dał mi na nią tylko 12-mcy gwarancji, twierdząc na mój protest, że pozostałe 12-mcy można uzyskać przedłużenie gwarancji po wpłacie 30$ na konto producenta. Jak to jest naprawdę z tą gwarancją Lite-on??? Skąd uzyskać wiarygodne i jednoznaczne info na ten temat? PS. Dołączoną płytę CD-R (pofessional speed :)) nagrywarka skopała. Było to zwykłe nagrywanie danych z dysku (Maxtor ATA133) z prędkością x48:(. Za to wrażenie wywarła na mnie funkcja Mt. Rainer. Dane są zapisywane bardzo szybko. Kiedyś byłem posiadaczem archaicznego napędu opto-magnetycznego ASUS, gdzie na specjalnej płycie cd można było zapisywać i kasować dane. Trwało to znacznie dłużej. Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:21. |