![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.02.2002
![]() |
Gwarancja TEAC CD-W524E
Czy ktos mi może wyjasnic dlaczego na cdrinfo.pl przy opisie tego urządzenia jest podana 2 letnia gwarancja, a w sieci nigdzie nie znalazłem potwierdzenia?
Wiecie coś na ten temat? Wszystkie sqlepy internetowe podają 12 miechów. Czyżby recenzenci na CDRinfo byli uprzywilejowani? |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
To juz zalezy od sklepu. Porzadny sklep powinien dac 2-letnia gwarancje bo tyle gwarancji daje producent.
Pozdr. Lookas |
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Qrza mać, tylko gdzie tych dobrych szukac?
Mam dostęp raczej tylko do Lubelskich sklepów i nigdzie (w cennikach inetrnetowych) nie dają wiecej niż 12 michów?! Poza Lublinem tez nie! Zupełnie tego nie rozumiem, bo gwaracnja zwykle polega na dostarczeniu uszkodzonego sprętu do serwisu, to TEAC gwarantuje że to się nie spieprzy, to teraz dlaczego oni to zanizają?! |
|
|
|
|
#4 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnie, jak kupowalem, powiedzieli ze dlugosc gwarancji zalezy od dostawy.....i dziwna sprawa-wszyscy mieli dostawe na ktora byla 12-mies gwarancja. W ogole ciekawa sprawa z ta gwarancja, niby dlaczego sprzedawcy nie chca dawac 24 miechy skoro producent podobno daje?
Pozdr/ grzeniu |
|
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Dzis kupiłem tą nagrywarke i wiem jak jest!
12 miechód dają na OEM, a 24 na BOX, dziwne, ale tak to wyglądało w sklepie w którym kupiłem BOX'a za 555 zyli (najnizsza cena jaką udało mi sie znaleźć). |
|
|
|
|
#6 | |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
czyzby te boxowe byly trwalsze (przeciez to chyba ten sam naped) ![]() ![]() ewentualnie czyzby sie roznily wykonaniem ![]() ![]() mam 516eb ale kcialbym wiedziec pzdrwm Nikita_Bennet
|
|
|
#7 |
|
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
te drugie 12 miesiecy dotyczy kartonowego pudelka i steropianowej kasty do przechowywania nagry
|
|
|
|
|
#8 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Chyba biega o to że w pudełku mniej się uszkadzłą podczas transportu, jest pewniejsza.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
#10 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.02.2002
![]() |
Cenę dostałeś przyzwiitą. Jednak dystrybutor tych nagrywarek w Warszawie sam daje gwarancję 12 miesięcy, więc sklep nie da więcej, bo w razie awarii nie miałby do kogo się zwrócić.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Cytat:
) jakie mialem dae dzilalo na max czyli x40
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.12.2001
![]() |
BZDURA, tez kuilem w ostatnia niedziele na gieldzie we Wroclawiu Teac'a w worku i ma jak w morede 24 miechy gwarancji!!!!!!!!!!!! A do tego zeby bylo smiesznie ma w srodku plytke z Nero (wprawdzie starsza wersja, ale ......), he he he
|
|
|
|
|
#14 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Kupiłeś mutanta ;D
OEM NIGDY nie zawiera NERO, jedynie BOXY go mają, chyba że firma zrobiła promocję... albo kantują i sprzedają pudełko + płyte z driverami + tasmę + kabel audio + sroobki oddzielnie ;D |
|
|
![]() |
|
|