![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() |
Gwarancja i upgrade
Niedawno kupiłem LiteOn 48125W z biosem VS04, teraz pojawił sie bios VS08 i mam ochotę go zapodać, i tu mam pytanie czy po tej operacji stracę gwarancję czy nie?. A tak poza tym to jak to zrobić, czy muszę to zrobić z dyskietki, czy wystarczy wyłączyć DMA i uruchomić odpowiedni plik w windzie?.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Re: Gwarancja i upgrade
Cytat:
![]() ![]() Rasumujac: wgrywaj biosa tylko uwazaj na zaniki napiecia (odpukac) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Re: a ja wole tak
Cytat:
1. mam pewnosc ze nic sie nie skrzaczy - winda nie jest super stabilna a dos czesto jest dodawany na obrazach dyskietek do flasowania biosow glwnie plyt glownych. 2. wieksza kontrola nad procesem a raczej podawanymi parametrami. pzdrm Nikita_Bennet
![]() |
#4 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Re: Gwarancja i upgrade
Cytat:
Stracisz ja dopiero jeśli przerobisz 40 na 48 ale to ciebie sie nie tyczy ![]() Musisz wyłączyć dma sciągnąc bios z rozsz. exe kliknąć wybrać nagryware jeśli masz kilka i kliknij flash . Po poprawnym flashowaniu program zawiadomi cie abyś ponownie uruchomił kompa. Po tem włączasz dma , ponowny restart i cieszysz się nowym biosem........uff to już koniec ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() |
Dzięki za odpowiedzi
![]() |
![]() |
![]() |
|