![]() |
Ciekawy jestem cen płyt RW podanych w newsie - jest tam napisane, że aktualnie kosztują 0,84 zł za sztukę, ale czy ktoś widział takie tanie? U mnie ceny zaczynają się od 3 zł za sztukę, więc coś mi tu nie pasuje. ;)
|
Panowie i panie
Cos tu nie pasuje, bo jezeli na dzien dzisiejszy obowiazuje oplata od plyty CDR 0,84 zl, a mozna kupic plyty po po 0,80 zl. To ja sie pytam gdzie ta oplata. Poza tym nie bedzie tak zle,i tu przyklad (bo mam siostre w USA ktora co jakis czas podesle mi troche plytek KTORE KUPUJE W SKLEPIE PO 15 CENTOW i dodaje, ze sa to plytki markowe TDK, Philips). pozdrawiam |
Niech by sprobowali takiego walka wywinac. Ostatnio nasz kochany rzad ma coraz glupsze pomysly. To co panowie zbieramy sprzet wojenny? ;)
|
ten topic to chyba bedzie mial powodzenie :) chcialem taki zalozyc ale jakos mnie kolega wyprzedzil :-D
wlasnie sie tak zastanawiam... troszke chaotyczny ten news, moze autor byl tak zalamany, ze pisal w afekcie :-D . swoja droga to nie wiem czy ta tabela dotyczy korekty cen w Kanadzie (ale w zl?) czy w Polsce co jest bardziej prawdopodobne. Jesli dotyczy sytuacje w Polsce to z tego co wniaskuje sa to tylko domysly autora newsa wiec spokojnie i bez goraczkowania sie - panowie. ps. w niedziele frune na gielde po 100 plytek 8) (tak na wszelki wypadek) |
no , ja tez jestem cholernie ciekaw bo nie wiem czy robić zapasy. Wie ktoś troche więcej o tym ???? Piszcie
|
Jeżeli dobrze zrozumiałem tą informację, a chyba tak, to muszę szybko kupić ze 200 płyt bo jeśeli teraz nie są najtańsze (mowa tu o firmowych) to jakie będą ceny po nowym roku :o Załamałem się :(
|
Haracz - informacja z cdrinfo
Czy ktos wie jak wygląda sprawa opłat na rzecz tworców w Polsce i jkaie są perspektywy bo to co jest w tej informacji dotyczy tylko Kanady chyba.
Jesli nie to trzeba juz robic zapas CD RobertD |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:47. |