![]() |
No faktycznie nie bardzo na odpowiednie forum trafiles ale odpowiem o ile umiem. Skoro idzie o tylko jeden katalog ktory chcesz zabezpieczyc to proponuje zwyczajnie go spakowac WinRarem (np 3.0) z opcja tworzenia archiwum samorozpakowujacego sie i juz. Jak ktos go uruchomi to spyta sie o haslo zanim sie rozpakuje ;-) Oczywiscie sa narzedzia do lamania archiwow ale sa na tyle nieskuteczne (jesli haslo jest dobre tzn dosc dlugie i zawierajace cyfry, male i duze litery) ze praktycznie dane sa w 100% bezpieczne.
|
[QUOTE]Proton napisa***322;(a)
[B]Oj człowieku, nie chcę Cię martwić, ale trafiłeś na forum, gdzie ludzie starają się obejść zabezpieczenia || Tak więc, jak sądzę, to Twoje pytanie spotka się z dość ostrą ripostą forumowiczów :-D Słuchaj jak taki kozak jestes to napisz mi jakim programem mam to zrobic 8) bo niestety jestem ***** i nieporadze sobie - a ja niewidze tylko ze ludzie na tym forum piszą TYLKO o obejsciu zabezpieczen, mają rózne problemy :P "ripostą" hmm a co to znaczy ? pozdrawiam |
Oj człowieku, nie chcę Cię martwić, ale trafiłeś na forum, gdzie ludzie starają się obejść zabezpieczenia || Tak więc, jak sądzę, to Twoje pytanie spotka się z dość ostrą ripostą forumowiczów :-D
|
hasło na płytke cd-r
A wiec chodzi mi zeby przegrac płytke z waznymi danymi. Po przegraniu
płytki chciałbym zeby dany folder był zabepieczony hasłem( klik na folder i podac hasło czy cos takiego ) . Słyszałem ze jest taki program PGP ale nie wiem jaką całą ma nazwe i nie wiem z kąd go sciągnąc!! pomózcie :) pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:26. |