![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
HELP HELP ME........
MAM WYPALARKE SAMSUNG SW 208B 8/4/32 I PROBLEM :-(
POSIADAM ORYGINALNEGO RED ALERTA 2 I CHCIAŁBYM ZROBIĆ JEGO KOPIE ZAPASOWĄ JAK TO ZROBIĆ BO JAK PRÓBÓJE NERO 5 TO WYSKAKUJE MI BŁĄ ODCZYTU PŁYTKA ZABEZPIECZONA JEST SAFE DISK (UNREADABLE SECTORS-CZY COŚ TAKIEGO ;-) ) JAK MAM SKOPIOWAĆ TĄ GRE BO ZWARJUJE ;-) POZDRO |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
musisz najpier skrakowac gre!!!
a potem nagrac z takim samym labelem.zarowno soviet disc jak allied disc.jak kcesz craki to mailnij do mnie |
|
|
#3 |
|
Gość
|
Ten sposób z krakiem to kicha - trzeba będzie go używać (bo inaczej gra nie będzie chodzić - "please insert game cd"). Najlepiej skopiować w trybie RAW (np.CloneCD lub BlindWrite) - wtedy gra będzie chodzić normalnie, a w dodatku dalej nie będzie można jej skopiować np. w Nero (kopia też będzie mieć zabezpieczenie!). Twoja nagrywarka obsługuje ten tryb (podobno)
|
|
|
#4 |
|
Gość
|
Fakt, tryb RAW byłby najlepszym wyjściem. A co do kopii zapasowej - hehe - wszystko rozumiemy :-)
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
DZIĘX STARY :-)
PRZED TYM MÓSIAŁEM ZROBIĆ UP DATE BIOSU DO VERSJI BS04 CHOCIAŻ SĄ MAŁE PROBLEMY JAK PRZEGRYWAŁEM X8 :-( PŁYTKA DZIAŁA ALE NIE CHCE SIĘ INSTALOWAĆ A KOMP SIE WIESZA :-( ALE JAK PRZEGRAŁEM X4 WSZYSTKO JEST OK :-) TYLKO KOPIA DŁUŻEJ SIĘ WCZYTUJE NIŻ ORYGINAŁ DZIĘX ZA PODPOWIEDŹ POZDRO A CO DO CRACKÓW........W NIEKTÓRYCH PRZYPADKACH SĄ NIEZASTĄPIONE ( WŁAŚCIWIE TO CRACKI SĄ NIELEGALNE ;-) ) |
|
|
#6 |
|
Gość
|
DZIĘX STARY :-)
PRZED TYM MÓSIAŁEM ZROBIĆ UP DATE BIOSU DO VERSJI BS04 CHOCIAŻ SĄ MAŁE PROBLEMY JAK PRZEGRYWAŁEM X8 :-( PŁYTKA DZIAŁA ALE NIE CHCE SIĘ INSTALOWAĆ A KOMP SIE WIESZA :-( ALE JAK PRZEGRAŁEM X4 WSZYSTKO JEST OK :-) TYLKO KOPIA DŁUŻEJ SIĘ WCZYTUJE NIŻ ORYGINAŁ DZIĘX ZA PODPOWIEDŹ POZDRO A CO DO CRACKÓW........W NIEKTÓRYCH PRZYPADKACH SĄ NIEZASTĄPIONE ( WŁAŚCIWIE TO CRACKI SĄ NIELEGALNE ;-) ) |
![]() |
|
|