![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.07.2006
![]() |
![]()
Witam !
Mam taki maly problem...Wlasciwie dwa. Pierwszy to taki: Mam dwa laptopy w ktorych sa nagrywarki pierwsza z nich to MATSHITA DVD-RAM UJ-841S - nie mam z nia zadnych problemow ,po za jednym dla mnie najwazniejszym...Audio nagrywa z takim efektem jakby byla porysowana plyta, wiec wole nie sluchac nagranych na niej plyt ,bo mam slabe nerwy...Probowalem juz kilkunastu roznych nosnikow i kilku programow do wypalania - efekt koncowy ten sam... Druga nagrywarka to Philips CDRW/DVD CDD5263 ta juz lepiej sie sprawuje jezeli chodzi o audio.Tzn jezeli nie kasuje przerw miedzy utworami i nie mixuje ze soba sciezek jest ok.Jezeli chce zeby plyta nabrala bardziej profesjonalnego brzmienia zaczynaja sie problemy takie jak w przypadku MATSHITY... ![]() Zasiegalem juz opini wielu ekspertow, kazdy radzil kupic inny rodzaj nosnika, zmienic oprogramowanie do wypalania.slyszalem jeszcze opinie ,ze nagrywarki w laptopach takie sa mam sie cieszyc z tego co mam... Sam nie wiem co mam myslec i co robic.Moze ktos zna jakies rozwiazanie mojego problemu?Prosze o pomoc ![]() Drugi z moich problemow zwiazanych z tym tematem to ,taki ze biore pod uwage zakup zewnetrznej nagrywarki ktora jest przeznaczona glownie do nagrywania plyt audio i obsluguje wszystkie bajery takie jak : brak przerw miedzy sciezkami ,plynne przechodzenie utworow itp.. Funkcje z nero 7 dostepne we wlasciwosciach sciezek audio (efekt poszerzonego stereo,redukcja syczenia itp...)Jaka nagrywarke powieniem wybrac i jakimi kryteriami powinienem sie kierowac przy wyborze, na co powinienem zwrocic uwage ![]() Prosze o pomoc experta ![]() Z gory dziekuje i pozdrawiam!! Ostatnio zmieniany przez alpin7 : 11.07.2006 o godz. 21:27 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|