Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.11.2001, 21:48   #1
Tomek
Bywalec

Data rejestracji: 05.01.2002
Tomek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Audio CD Maker

Dziś sciągnałem ze stron cdrinfo.pl program Audio CD Maker i próbowałem przerobić mp3 na cda. Najpierw dla próby wypaliłem skonwertowany z mp3 na cda utwór. Wszystko było ok. Potem zrobiłem to samo z dwunastoma utworami naraz. Stało się coś dziwnego. Utwory nie były kompletne. Jeden był ok, a pozostałe miały po kilka, kilkanaście sekund. Zrobiłem jeszcze raz ... to samo. Co się dzieje? Czy to ograniczenia tej wersji? Jeśli tak to może ktoś wie skąd można ściągnąć full wersję.
Tomek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.11.2001, 21:23   #2
Tomek
Bywalec

Data rejestracji: 05.01.2002
Tomek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dzieje się coś dziwnego. MP3 które próbowałem wczoraj skonwertować po prostu Audio CD Maker nie wczytuje ich do końca, ale z innymi jest ok. Czy te pliki mogą być jakoś zabezpieczone? Próbowałem wiele razy i zawsze te same pliki ... Są też pliki przy których występuje błąd 380(?). Z powodu tego błędu pobiłem rekord w resetowaniu kompa. Dotyczy to zawsze tych samych plików mp3. Ponowna instalacja Audio CD Makera nic nie dała. Zabezpieczenia?
Tomek jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: