![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.03.2002
![]() |
ok Ja mam liteona 12101b i jest to za***isty sprzet
Jedyny problem z jakim sie spotkalem to ten ze nie moglem 2 piratoooof audio zrzucic ![]() (ostatnio jednemu padla po ok 2000 sztuk ![]() ![]() ![]() Sama firma ? rozumiem wasze obawy co do czegos u nas nieznanego ale w niemczech firma ta jest juz obecna na rynku od wieeelu lat wiem bo jakies 4 lata temu kupilem tam cd rom liteon 24x i do tej pory dziala za***iscie (a zapewniam ze zywot mial ciezki ![]() Moze dlatego zachwalam tak ta firme bo jestem z nia zwiazany a sfoja droga Wg mnie lepiej kupic teraz liteona ktory jest duzo tanszy i pali za***iscie zaosczedzona kase odlozyc od kazdej plytki wypalonej za kase odlozyc sobie zeta a za rok kupic sobie nagryware liteon min 24x bo bedzie znowu tania jak barszcz a jak latwo obliczyc 1 liteon + 1 liteon =2 lata gwarancji a do tego nagrywarka robi sie lepsa i lepsza i lepsza .... Co do uzytkownikow plextora klopot z glowy zamiast kupowac plexta (no wiem ze jest za***isty) od razu mamy na 2 liteony ![]() Co do kupowania drogich nagrywarek (ze nie warto) niech posluzy przyklad mojego kumpla Kupil on sobie jakies 10 miechow temu ricocha 12x10x32 na raty !! (cena ponad 1000zl) Splaca go splaca nagrywarka okazala sie totalnym shitem ,dostal juz druga - pierwsza padla po 3 miechach druga sie sypie a do splacenia zostalo mu jeszce jakies 400 zl za ktore mial by za***istego liteonika ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|