Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 29.10.2001, 09:43   #1
IGI
Bywalec

Data rejestracji: 06.03.2002
IGI w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ok Ja mam liteona 12101b i jest to za***isty sprzet
Jedyny problem z jakim sie spotkalem to ten ze nie moglem 2 piratoooof audio zrzucic . Nagrywarka jest ok znajomi nagrywaja na takich wieeele plytek
(ostatnio jednemu padla po ok 2000 sztuk) Ale inni zblizaja sie do tej granicy a nagrywara dziala za***iscie. Na tej stronce popatrz sobie na tabelz opisami sprzetu i na creative 12x10x32 to tam pisze ze plect creative i liteon to to samo
Sama firma ? rozumiem wasze obawy co do czegos u nas nieznanego ale w niemczech firma ta jest juz obecna na rynku od wieeelu lat wiem bo jakies 4 lata temu kupilem tam cd rom liteon 24x i do tej pory dziala za***iscie (a zapewniam ze zywot mial ciezki ) byl to najtanszy cdrom na rynku i jeszce sie zastanawialem nad cyberdrivem huh (dla niewtajemniczonych ten syf pada po 3 miesiacach)I dzieki bogu wybralem liteona (tanszy byl ;PPP)
Moze dlatego zachwalam tak ta firme bo jestem z nia zwiazany a sfoja droga
Wg mnie lepiej kupic teraz liteona ktory jest duzo tanszy i pali za***iscie
zaosczedzona kase odlozyc od kazdej plytki wypalonej za kase odlozyc sobie zeta
a za rok kupic sobie nagryware liteon min 24x bo bedzie znowu tania jak barszcz
a jak latwo obliczyc 1 liteon + 1 liteon =2 lata gwarancji a do tego nagrywarka robi sie lepsa i lepsza i lepsza .... Co do uzytkownikow plextora klopot z glowy zamiast kupowac plexta (no wiem ze jest za***isty) od razu mamy na 2 liteony ))) i nie musimy zeta odkladac
Co do kupowania drogich nagrywarek (ze nie warto) niech posluzy przyklad mojego kumpla Kupil on sobie jakies 10 miechow temu ricocha 12x10x32
na raty !! (cena ponad 1000zl) Splaca go splaca nagrywarka okazala sie totalnym shitem ,dostal juz druga - pierwsza padla po 3 miechach druga sie sypie
a do splacenia zostalo mu jeszce jakies 400 zl za ktore mial by za***istego liteonika
IGI jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: