![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.04.2002
![]() |
Heroes IV vs CLone CD
Cy najnowszy klon poradzi sobie z Heroes-em 4 PL
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Hmmm wszystko chyba zależy od nagrywarki
![]() ![]() Podobno wersja 4 CloneCD jest o tyle lepsza od 3 ze w przeciwieństwie do niej pozwala skopiować płyty zabezpieczone SD2.51 w nagrywarkach które nie obsługują SD 2.5X Chyba nie istnieje lepszy program do przegrywania płyt CD w tej chwili. IMHO jedyna konkurencja dla CloneCd to CDRWin ale nie jest dla niego specjalnym zagrożeniem ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
[quote]Plemnik (09-04-2002 14:53):
Hmmm wszystko chyba zależy od nagrywarki ![]() - Wszystko fajnie ale czy mowisz o H4 ang czy o H4pl ? bo ja te drugie probowalem przegrac (akurat mialem egzemplarz z tloczni) na LiteOn LTR-32123S ktory jakoby rozwala nawet SD 2.51 a jednak kopia nie dziala na kazdym sprzecie, dodam ze moze wielkim specem to ja nie jestem ale pare kopii zapasowych zrobilem i przy tej tez troche siedzialem a jednak poprawnej kopii co by sie na wszystkich CDkach uruchamiala nie udalo mi sie zrobic, czy to Clonem 3 czy 4... Dlatego gdyby mi ktos powiedzial ze zastosowano tu nowy SD 2.60 o ktorym mowa w newsach to nie zdziwil bym sie. |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Plemnik wielkie THX a mam nagrywarke Plextora 16/10/40
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
I oczywiście Malayacka hehe
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.07.2001
![]() |
Czym w koncu jest zabezpieczona H4PL ?
#8 | |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
To da się skopiować Heroes IV PL przez klona 4
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Próbował ktoś z was prawdzić ClonyXXL płyte CD z Heros IV PL
![]() Jakie rezultaty?? Są badsektory ![]()
#13 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
zrzucilem tylko im to na hdd nagrywarka lg32x. reszte przejrze jak skonfiguruje kompa (padl mi hdd i teraz robie wsio u kumpla bo moj hdd lezy na serwisie i ogolnie jest *** bo nie mialem czsu czekac aby dali mi jakis do czasu az tamten zrobia/wymienia - zreszta niewwazne), gosc nie ma zadnego softu do przegrywania. kopiowal bede z mojego orginala (chyba zwariowalem - kupilem orginal) oczywiscie wersja polska. mam na jutro wykonac pare kopii wiec mam nadzieje to skopiowac pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
[quote]Nikita_Bennet (10-04-2002 23:13):
kopiowal bede z mojego orginala (chyba zwariowalem - kupilem orginal) oczywiscie wersja polska. mam na jutro wykonac pare kopii wiec mam nadzieje to skopiowac Skopiowac to skopiujesz tylko jestem ciekaw wynikow czy u KAZDEGO bedzie dzialac ? Pisz jak bylo, bardzo jestem ciekaw. |
![]() |
![]() |
#15 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
czy skopiowalem? - tak jak? - clone 4,0 beta, nic w nim nie zmienialem w ustawieniach - po prostu clony 2002 ustawil mi w nim opcje i wcisnalem pierwszy przycisk (zrobilem tak dwa obrazy plyt ![]() pozniej wcisnalem drugi przycisk - nagralem 16x (opcja naprawiaj slabe sektory i nie napraiwaj subkanalow wlaczona) czy dziala? - coz orginaly wlozylem do pudelka, zainstaowalem z kopii (nie bylo wczesniejszej instalki tej gry na tym kompie bo postawielem co dopiero na nim wingroze), wrzucielm DirecX8.1 i restart kompa. odpalam gre i poszla w meu wybieram misja treningowa czy jakos tak i laduje sie no i dalej mozna sie trenowac ale ja se odpuscilem bo kce mi sie spac (dalsze testy jak sie wyspie) gra bez cd w napoedzie nie dziala i prosi o cd wypalalem cd cd-r esperanza 700mb z ciemnozielonym paskiem (chwilowo nie mam innych), sprzet to cd-rom teac540 a ngrywara to teac516eb jutro bede testowal na lg 40x i lg52x oraz nagrywarce plexa8x i lg16x (choc w te dwa testy na nagrywarach to watpie), oczywiscie tylko odczyt pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
|
|