![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.03.2002
![]() |
Skoro juz przy temacie H4 to czy ktos ma patcha na multipalyera i moze podac link?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#48 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
zreszta to pytanie o cos niezwiazanego z ta grupa a tak wogle to o cos nie moralnego i zreszta nielegalnego i.... moglbym tak dlugo ale efekt jest taki ze majonez zarraz ci tego posta powinien wywalic jak chcesz znalezc to przejrzj porzednie posty - tam padlo pare adresow i na jednym z tych on jest - zreszta chyba sam go podawalem - niepamietam juz inne rozwazanie to mail to me lub do kogokolwiek kto pisal powyzej ze ma wersje z crackiem pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
#49 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
ciekawe jest to ze kopiujac te gre na nagrywarce nieobslugujacej sd2 2,51 mozna ja odpalic ale trzeba miec zainstalowanego clonecd i odpalonego clonecdtray'a i zaznaczona opcje ukryj nosnik. po jego wylaczeniu i restarcie sprzetu wypalona plytka przestaje bys widoczna i gra prosi o cd. po uruchomieniu tego clonecdtray i zaznaczeniu opcji "ukryj ..." gra lapie plyte jak swoja - zawsze to jakies roziazanie aby nie ciagnac cracka
pzdrwm Nikita_Bennet
#50 |
Bywalec
Data rejestracji: 15.04.2002
![]() |
Witam wszystkich
Dzisiaj próbowałam zrobić kopię Heroes of Might and Magic 4 ale niestety wystąpiły problemy. Po pierwsze - płyta numer 1 skopiowała sie bez problemu i rownież bez problemu zainstalowały się z niej dane. Po drugie - druga płyta też sie nagrała normalnie ale podczas uruchamiania gry wyskakuje komunikat aby wyjąć i włożyć płytę ponownie ponieważ nie ma CD. Posiadam nagrywarkę LG GCE 8160B 16x10x40. Powiem jak nagraływałam tę drugą płytkę: - Najpierw uruchomiłam clony Xl. On wykrył zabezpieczenie Safedisk (zaświecił jedną czaszkę). - Natępnie z poziomu Clony'a uruchomiłam Clone CD 3.3.4.1 PL, w którym ustawiłam prędkość zrzutu na 4x. - "Zrzuciłam" grę (DAO-RAW). Czy ktoś może mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu? pozdrowionka |
![]() |
![]() |
#51 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.04.2002
![]() |
[quote]Nikita_Bennet (15-04-2002 19:21):
ciekawe jest to ze kopiujac te gre na nagrywarce nieobslugujacej sd2 2,51 mozna ja odpalic ale trzeba miec zainstalowanego clonecd i odpalonego clonecdtray'a i zaznaczona opcje ukryj nosnik. po jego wylaczeniu i restarcie sprzetu wypalona plytka przestaje bys widoczna i gra prosi o cd. po uruchomieniu tego clonecdtray i zaznaczeniu opcji "ukryj ..." gra lapie plyte jak swoja - zawsze to jakies roziazanie aby nie ciagnac cracka Nikita_Bennet jestes genialny !! masz piwo hehe jak Cie kiedys spotakm to powiedz ze to ty a Ci postawie heh rozwiazanie jest moze i polowiczne ale zawsze jakies i mozna sobie w domciu pykac bez cracka... full wypas
#52 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.07.2001
![]() |
Cytat:
![]() |
#53 |
Bywalec
![]() |
OK, będę coś próbować.
Ale powiedzcie - dobrze wszystko zrobiłam przy nagrywaniu? Czy może coś jeszcze się dało zrobić? Niestety nie mam już oryginału ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Bywalec
![]() |
Aha, jeszcze jedno... Czy ktoś wie wogóle czy ta moja nagrywarka potrafi łamać te zapezpieczenie cz nie?
|
![]() |
![]() |
#55 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[quote]maslak (15-04-2002 21:16):
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#56 |
Bywalec
![]() |
Faktycznie działą ten trick z włączonym tray'em.
Mam prośbę. Czy ktoś kto posiada *****'a do Herosów byłby tak wspaniałomyślny i mógłby mi go podesłać? Z góry wielkie dzięki. Ps. Czy można takiego cracka nagrać na płytkę z grą tak żeby nic nie sknicić na płycie? |
![]() |
![]() |
#57 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#58 |
Bywalec
![]() |
A czy mógłbyś/mogłabyś mi wytłumaczyć w miarę dokładnie jak to zrobić?
|
![]() |
![]() |
#59 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.03.2002
![]() |
Wie ktos czym sa zabezpieczony i o ile sa zabezpieczeni heroes 2[dolaczani do heroes 4],sprawdzałem ClonyXl i ClonyXXL ale te progsy nic nie wykrywają...[ClonyXXL-v2.0.0.3.]
#60 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
ja też mam wyłączonego klonika na tray'u i działa a kopiowałem clonem 4 beta 21 na szajsungu sw216b
a zresztą oryginal rulez / za tą kasę mam nową zaqr.. gierkę / ktora niestety pelna jest błedów i to pomijając już tłumaczenie, a chdzi mi o to jak się zaczyna zachowywać po okolo 2-3 godz grania , ( potwornie zapycha komputer i nawet zwalnia ![]() ![]() ![]() ![]() pozdro ps a teac w524 tego nie ugryzł ![]()
|
|