![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 17.04.2001
![]() |
Safedisc v2 a CloneCD
Jak to soę mówi - trafiła kosa na kamień. Tym razem twórcy różnego rodzaju zabezpieczeń staneli na wysokości zadania - moim zdaniem problem nie do ominięcia (w przypadku kopii zapasowej), mianowicie Safedisc v2. Szukam osób które "podejmą rękawicę" w walce z utrudniającymi życie zabezpieczeniami.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Zrób image BlindReaderem z zaznaczoną opcją Nimbe a następnie nagraj płytę Nerem z prętkością x2 i Safedisc v2 złamany ..Powodzenia (kopia jak orginał).
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.03.2001
![]() |
Cytat:
np. philips'y pcrw404 i w gore nie maja z sd2 zadnych problemow! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
A jak sobie daje rade w54e ? Czy udaje sie zrobic kopie sd2 ?
|
![]() |
#5 | ||
Bywalec
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
Oczywiście trzeba posiadać odpowiednią nagrywarkę - ja mam MRW 4424 z szacunkiem Roman33. |
||
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 17.04.2001
![]() |
Wszystko się zgadza - przetestowałem na HP 9100 i nie dają rady żadne programy (CloneCD, BlindRead). Natomiast przetestowałem Philipsa PCRW 804 (z biosem 2.0) i nie było żadnego problemu. Tak jak z innymi zabezpieczeniami na HP. Niestety nowa nagrywarka nie podoba mi się w ogóle. Nie posiada opcji CD-Text i CD+G. Nie można za pomocą tej nagrywarki nagrać CD do Playstation za pomocą Clona (przynajmniej tak mi się wydaje - nie ma aktywnej opcji nie naprawiania subkodów). Ale jest jeszcze jedno świeże rozwiązanie, które znalazłem na stronie Gala - plik do oszukiwania systemu. I chyba się jednak póki co zadowolę tym drugim rozwiązaniem ponieważ nie stać mnie na dwie nagrywarki, a HP uważam za dużo lepszą (oczywiście nie jeśli chodzi o SD2
![]() Wszystkim biorącym udział w dyskusji serdecznie dziękuję za zainteresowanie, no i za pomoc oczywiście. |
![]() |
![]() |
|
|