![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Pomozcie!!
Witam!!
Mam rozwiazanie problemu spowodowanego brakiem umiejetnosci zgrywania subkodow w CloneCD przez Asusa 50x. Mam ten sam problem i mysle ze mozna go rozwiazac tak: Najpierw trzeba gdzies znalezc programator flash-biosow do cd-romow. Zgrywa sie bios z Asusa 50x ktory akurat pozwala na zgranie subkodow w CloneCD, pozniej posiadacz Asusa z ***.nie.tym biosem (moj jest 1.1c i chyba to ten ***.nie.ty) wlacza programator flash-biosow do cdromow jakiejs firmy, wybiera jakis bios do cd-romu tejze firmy i wciska dalej, i w momencie kiedy sie pyta czy na pewno to zrobic, to podmienia sie nazwy biosu Asusa z dobrym zgrywaniem sub-kodow. Tylko jest pewien problem: - Nie wiem z jakiej stronki mozna dostac taki programator biosow do cd-romow. - Nie znam osoby ktora ma asusa z biosem ktory zgrywa sub-kody w clonecd. Asus 50x jest wydany w dwoch wersjach pudelkowych ktore roznia sie tylko wgranym biosem. Dlatego prosba: jesli ktos ma Asusa ktory zgrywa sub`y albo wie gdzie dostac taki programator to prosze walcie na forum albo na mail: WhoIs@poczta.fm Thx |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |