![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.11.2002
![]() |
Safedisc 2 na piracie.
Pozyczylem od kumpla ze stadionu gierke(EA), oczywiscie kopie zap.. Wrzucam na Nero a tu blędziki wyskakuja. Odpalam clony xxl i wyskakuje SD 2. Moje pytanie: Jak skopiowac tą plyte normalnie, bez obchodzenia zabezpieczenia ( no bo jesli jest ***** to chyba nie trza bawic sie 2 godziny w przegrywanie w clone?). Gdzies wyczytalem na forum ze wystarczy skopiowac eksploratorem pliki na kompa, ewentualnie dozucic cracka i wypalic w nero. A czy sa jakies ustawienia w nero, clone lub alcoholu pozwalajace przegrac taka plytke normalnie bez zabawy eksploratorem?
Ps. A swoja droga to na plycie nie bylo cracka. Skandal!!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Re: Safedisc 2 na piracie.
Cytat:
![]()
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Ta, tylko ze nie zlamali zabezpieczenia i nie dali cracka. I takie gierki sprzedaja uczciwym ludziom.
No ludzie pomozcie!!! Jak przegrac bez lamania zabezpieczen ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
Zrzuc wszystko na dysk a potem.Nazwij plyte tak jak byla przedtem nazwana.Przerzucasz pliki na plytke.Ustawiasz predkosc i tryb a potem juz tylko nagrywasz.Jezeli tak nie da rady to bedziesz musial zrobic to clonem
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.11.2002
![]() |
uczciwym = kupujacym pirackie oprogramowanie.. fajnie to wyszlo
![]() pozdrawiam aa.. przegrywanie przy pomocy clonyxxl nie zajmuje 2 godzin. ![]()
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Jeszcze jedno. Czy taka kopie jak przegram teraz przy uzyciu clonów to bedzie dzialala bez cracka? Czy tylko w orginalach mozna lamac?
|
![]() |
![]() |
#7 |
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
Powinno dzialac
![]() Przeciez czemu by nie?? |
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Tak EKO przegrywanie ClonyXXL nie zajmuje 2 godzin, bo ten program nie jest do przegrywania
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
No ja nigdzie nie pisalem o przegrywaniu w clonyxxl
|
![]() |
![]() |
#10 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
komar a ty choc sprobowales odpalic te gre?
bo jesli nie i gadasz takie rzeczy to koniec rozmowy przeciez jest ZDNYM problemem umiescic ***** do gry tam skad go sam przekopiuje instalator - to bardzo eleganckie rozwiaznie - np. w CABach i jest to bardzo prawdopodobne a clonyxxl nie wiez bo to szmelc ktory jest rownie madry jak precietnie glupi user i dosc czesto wypisuje glupoty to normalne ze przenosza sie uszkodzoen sektory - bo ktos replikowal te plyte clonem - bo tak jest najszybciej i nie zdazylo mi sie zeby ktorykolwiek z moich znajomych opowiadal mi ze kupil pirata ktory byl nie odbezpieczony...
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
Tak próbowałem odpalic i program domaga sie plyty. A cracka nie ma na tej plycie akurat.Gadalem z kumplem, sprawdzil ja u siebie i stwierdzil ze hurtownik znów muy gówno podeslal. Mowil ze coraz czesciej sie tak zdaza ze brakuje cracków. A w necie nigdzie nie znalazlem
|
![]() |
![]() |
|
|