![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
Philips nie nagrywa - help
Przede wszystkim dzień dobry.
Wczoraj kupiłem od kolegi nagrywarke Philips PCRW404 używana, ale rzekomo sprawną za 50 zł. Podłączyłem, zainstalowałem driver z płyty, odpaliłem program Nero Express 5.5. PPierwsza próba nagrania płyty nieudana, druga tak samo, trzecia itd. Wszystko jest ok do momentu kiedy ma się zacząć sam proces nagrywania danych. Wyskakuje komunikat, ze nie można zakończyć ścieżki czy jakoś tak. Clone CD też się wykrzaczył i nic nie nagrał. Dziś z kolei Nero napisał że zapis zakończony powodzeniem, ale płyta ma etykietę -empty- i nic na niej nie ma :-( Czy ktoś się kiedyś z czymś takim spotkał może ? Proszę o odpowiedź bo mogę jeszcze oddać ten sprzęt gdyby okazał się niesprawny. Pozdrawiam Daniel |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
"rzekomo sprawny" ...?
Idż do kolegi i niech sprawdzi u Siebie ... ![]() Jeśli będzie sprawna u niego ...to będziemy szukać innych przyczyn. ..................... ![]()
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
Re: Philips nie nagrywa - help
Mówił, że w 100 procentach ok. Nawet nie chciał pieniędzy wziąć zanim sobie nie sprawdzę. A czy może być jakaś inna przyczyna ? Źle wgrany sterownik czy coś ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
raczej nie ale moze sprawdz aspi !!
![]() |
|
|