![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.09.2000
![]() |
Toshiba XM-6702B (48x)
Czy to dobry wybor?? Chodzi przede wszystkim o szybkosc odczytu audio (jak ktos ma dane z sd-speeda - bede wdzieczny za podanie mi wynikow) oraz czy mozliwy odczyt plyt 80 min
Prosze o w miare mozlwosci szybka odpowiedz, bo jutro rano ide na gielde po nowy cd-rom. Nie wiem co wybrac!!! Prosze o rady co do cd-romow - wszystkie komentarze mile widziane.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Mam takie cos i twierdze ze nie warto! mam CD 32x Pioneera i chodzi lepiej niz ta Toshiba... poza tym w locie raczej nie poprzegrywasz bo ma jakies taki dziwne przestoje i zwolnienia czasami
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
ludzie uzywam tej Toshiby od momentu jak weszla na rynek nie chce sie
chwalic mam mocny sprzet SCSI i jak kupowalem IDE Toshiba to serce kajalo mi sie ze kieruje sie notowaniami gieldy a teraz panowie to jest best czytnik lepszego nie mialem /ale po zmianie biosu !!!!/ Ubolewam ze w wersji SCSI nie wystepuje ten sprzet !!!!!!!!!!!!!! Pracuje z Jugglem,WinOnCD,CDR-winem,Nero i zero,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,problem to scierwo czyta absolutnie wszysko pozdrawki wszyskim markuss |
|
|
#4 |
|
Gość
|
Toshiba jest ok, ale są lepsze napędy.
Korekcja błędów czasem się nie sprawdza. przy kopiowaniu płyt audio Clonem na HP 9110i zdzrzały się trzaski. Odczyt nagrywarką dawał lepsze wyniki. |
|
|
#5 |
|
Gość
|
Ma czasami przestoje, to fakt, ale poza tym jest super i czyta wsio
|
![]() |
|
|