![]() |
Szef w kafejce miał HP x8- wypalił ładnych kilka tysięcy płyt - działa do tej pory bez problemu, ale rekordzistami byli kumple w akademiku - ich Yamaha x8 była tak obciążana (ilością) że w koncu wszyscy zaczęli się dziwić że jeszcze działa. W koncu sprzedali ją za sporą kwotę i kupili szybszy model. Ile ta druga wytrzymała nie wiem bo skończyłem studia. Kiedyś chyba robili bardziej wytrzymałe modele niż dzisiaj nie sądzicie?
|
Cytat:
|
czesc
Mam teac cd-w58e i z całą pewnością moge powiedzieć że ok 1000 płyt już ma za sobą, byle tak dalej mała!! |
ja naswoim teac 40/12/48 juz ok. 1300 cd a nagryware ma od czerwca a nastarym lg 12/4/32 około 500 i go sprzedałem w dobre recę
|
obawiam sie ze niewielu liczy ile płyt nagrało ... z wyjatkiem kobiet a co do tych LG 8x czy 12x to postarajcie sie je szybko wymienic na cos innego ... znam to z autopsji a pewnie juz nie maja gwarancjii :)
spieszcie sie wymienic te lg -- tak szybko odchodza... |
Cytat:
|
Mój kolega ma lg16x a jago konto wynosi ponad 1000+
Natomiast moje konto jest grubo poza graicą 10.000+ Ja mam Liteon40s Pozdrawiam!;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wypalonych nie znaczy dla siebie.... Ale połowa leży u mnie a dokładnie w paru szafach.... A co to jest to sa prosze ciebie gry,filmy oraz muzyka,duuużo muzyki... |
No mialem ten sprzet (to byla moja 2 wypalarka) i naprawde w tamtych
czasach byl to chyba najlepszy model (ja sie z niego cieszylem) ale dalem za niego kiedys, pamietam 720zl ale cena, co by teraz za to kupil hoho. Ale do rzeczy na swoim nagralem okolo 1200CD sprzedalem znajomemu ktory dalej na niej wypala i nagral juz napewno okolo 500CD wiec do 2000cd powinna wytrzymac na bank!! A pamietam czasy roku 1997 jak to kupilem pierwsza nagrywarke RICOHA 4x4x20 za 1699zl (ale szok) najlepsze bylo to ze jak ja sprzedalem (za 1000zl) koles cieszyl sie nia okolo 2 miechy bo pozniej mial jakies zwarcie w kompie i spalilo nagryware!! |
Witam !
Radze Wam przeniesc te rozmowe na PRIV bo władza anty.. no wiecie przyjdzie:cisza: A Ty Ozimek tego posta wyzej lepiej skasuj - to nie zart. Pozdrawiam ;) |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:07. |