![]() |
Cytat:
|
obawiam sie ze niewielu liczy ile płyt nagrało ... z wyjatkiem kobiet a co do tych LG 8x czy 12x to postarajcie sie je szybko wymienic na cos innego ... znam to z autopsji a pewnie juz nie maja gwarancjii :)
spieszcie sie wymienic te lg -- tak szybko odchodza... |
ja naswoim teac 40/12/48 juz ok. 1300 cd a nagryware ma od czerwca a nastarym lg 12/4/32 około 500 i go sprzedałem w dobre recę
|
czesc
Mam teac cd-w58e i z całą pewnością moge powiedzieć że ok 1000 płyt już ma za sobą, byle tak dalej mała!! |
Cytat:
|
Szef w kafejce miał HP x8- wypalił ładnych kilka tysięcy płyt - działa do tej pory bez problemu, ale rekordzistami byli kumple w akademiku - ich Yamaha x8 była tak obciążana (ilością) że w koncu wszyscy zaczęli się dziwić że jeszcze działa. W koncu sprzedali ją za sporą kwotę i kupili szybszy model. Ile ta druga wytrzymała nie wiem bo skończyłem studia. Kiedyś chyba robili bardziej wytrzymałe modele niż dzisiaj nie sądzicie?
|
co do ilosci plyt - mam lg ced8120b 3-letnia i liczac razem z kasowaniem/nagrywaniem CDRW ponad 1500 plyt i powoli sie wali
co do nagrywania mniejsza predkoscia - jak nagrywarka zacznie sie dziwnie zachowywac zmniejsz predkosc - powinno pomoc na nastepne 200-300 cd (u mnie pomoglo ale jusz szukam nowego palnika) |
Taa stary dobry LG 8080b
No bedzie jakieś 800 płytek, potem ją sprzedalem - i dalej działa 8) |
Witam!
ja nagralem dwie... jedna z lista plyt ktore juz nagralem, a druga z lista list plyt ktore juz nagralem :P :D a tak na powaznie to kto by to liczyl... bynajmniej nie ja :) |
khmm
Panowie, może wrócicie do tematu ? :cisza: A może ktoś ma jeszcze jakieś informacje?:chytry:
|
ja na swoim starym teac'u 8x wypalilem ok.500
a na litku 40x juz ok.1000 |
tiaaaa... :)
|
Wiesz Sid to kwestia techniki hehe palenia;) Chyba zgodzisz sie ze mna, ze Monice (wiadomej) cygara wyszly na zdrowie.||
|
takie gruube cygara? mocne? hmmm...
ale to przeciez feeee! przyjmujac 20 letnia praktyke wychodzi 0.68 cygara dziennie... hmmm odejmujac te kilka nieszczesnych dni w miesiacu kiedy ma sie tego dymu po prostu dosc, wychodzi jeszcze wiecej - i kaaaazde cygaro inne... fu uu u u - glupie te cygara ze sie tak daja wypalac jedno po drugim |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:28. |