![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.07.2002
![]() |
Image Drive 2002
Zachęcony artykułami przeczytanymi na CdrInfo zacząłem kożystać z programu Drive Image 2002. Faktycznie, program jest godny polecenia.
Jednak mam kilka pytań dot.programu, na które sam nie mogę znaleźć odpowiedzi. Mój dysk podzielony jest na 3 partycje C:\Win Xp Prof D:\Win Xp Home E:\Dane Przy tworzeniu obrazu Partycji C: Gdy (Drive Image jest na niej zainstalowany) i zapisie jej na E: program przechodzi do Dos i wszystkie operacje przebiegają bezproblemowo, tylko plik wynikowy nie da się ani odtworzyć, ani przejrzeć w ImageExplorerze.(próbowałem kilka razy i zawsze to samo) Problem nie występuje gdy robię obraz Partycji C: uruchomiając Drive Image z partycji d: (w tej sytuacji Drive Image Pracuje Pod Widowsem) oraz gdy miejscem docelowym obrazu jest płyta Cdr. Natomiast przy nagrywaniu na cdr program na 1 CD zawsze nagrywa 640 MB chociaż w opcji "split" zaznaczam 700 MB. Przy takim systemie mam 3 płyty z obrazem z tym że na 3 nagrane jest 20 MB. Z góry dziękuję za wszystkie wyjaśnienia i podpowiedzi jak to obejść, szczególnie zależy mi na możliwości zmieszczenia na 1 Płyce więcej niż 640 MB Pozdrawiam
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|