![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.09.2002
![]() |
Sims zwierzaki
Ktoś na forum pytał jak zrobić sobie kopię "ZWIERZAKÓW"
Zrobione są SD 2.80 i aż się zdziwiłem że się udało Zainteresowanym podaję maila baroza@wp.pl |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Ja mam pytanie:
Jak złamać tego Safedisca ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.09.2002
![]() |
sporo tych postów
Sporo tych postów więc odpowiadam na FORUM.
No więc od razu powiem że jestem amatorem entuzjastą, córki prosiły tato skopiuj nam grę no i trzeba było stanąć na wysokości zadania ale do rzeczy. Przetestowałem sporo programów, najnowsze klony nie klony inne alkohole i pomocny klony xxl aż trafiłem na ***8222;BurnDrive 1.0.1.3 Zrobiłem plik obrazu na dysk twardy zaznaczając opcję : - odczytaj dane subkanałowe z plików danych - odczytaj dane subkanałowe z plików audio - pomiń błędy Przy wypalaniu samej płyty zaznaczyłem tylko opcję - nie naprawiaj danych subkanałowych Wierzcie mi że po wielu próbach (na szczęście na RW) z innym oprogramowaniem mocno się zdziwiłem że płytka chodzi jak oryginał. Mam nagrywarkę LG 16 10 40 Powodzenia |
![]() |
![]() |
#4 | |
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
OK. Dzisiaj wieczorem sprawdzę i tego DiscDump-a i burnDrive - mam nadzieję, że przegram IceWinda bo już na allegro sie o oryginał dopytują
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
No niestety ani BurnDrive, DDump nie działają z IWD II PL.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.07.2002
![]() |
No właśnie i będzie bulba wielka bo to wszystko wypuszcza cdprojekt i chyba będzie stosował to zmodyfikowane sd2 .... tak je wykrywa ten najnowszy sd2cleaner i psze że nie potrafi usunąć - od wczoraj próbowaliśmy przegrać to cd żeby działało bez cracka i nic ani liteon ani teac .... chodzi oczywiście o IW2 PL bo zachodnia sie kopiuje normalnie
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
Juz wiem - wczoraj mi się udało - ale nie polega to na złamaniu tego safedisca tylko na umiejętnym scrakowaniu gry.
Zrobiłem tak: 1. zainstalowałem najpierw wersję angielską (piracką ze stadionu) tam też nie było żadnego cracka!!!! 2. zgrałem głównego execa do na pulpit 3. Odinstalowałem wersję angielską 4. Zainstalowałem polską (instalacja minimalna z 1 płyty, chociaż nie wiem czy jest jakaś różnica jak się instaluje na max-a) 5. Podmieniłem plik ICWD2.exe na ten z angielskiej wersji. Odpaliłem grę!!!! Poszła z mojego CD-RW (2 dysk zgrany normalnie ClonemCD - wcześniej prosiło o włożenie oryginalnego dysku). Wszystko jest po polsku - co prawda robiłem to wczoraj w nocy i tylko zacząłem grać - ale menu polskie, napisy w grze polskie, dzwięk polski. Chyba jest ok. |
![]() |
![]() |
|
|