![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.08.2004
![]() |
![]()
Mam problem skonczyl mi sie juz termin uzytkowania TMPGEnc i juz nie moge przetwazac filmow na MPEG-2 !! Czy ktos moze zna jakis inny program do konwentorowania z avi. na mpg. albo jakis ***** do TMPEGnc !! Czekam !! Jesli takie pytanie bylo zadane juz na forum to sorry ale nic nie mogle mznalesc !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
No niestety ten program nie dziala na MPEG-2 puki go nie kupisz !! Czekam na dalsze propozycje !!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
PS. on nic nie czyta bo teraz dopiero zobaczylem !! Nie wiem moze jakis blad popelnilem !! Naciskam na open file i zaznaczam MPEG-2 a tu mi wyskakuje taki komunikat "Trial version can by only convert to AVI. fhiles that less than 1MB. Do you wish to get the full version now ?? I trzeba zaznaczyc yes or No !!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Ten sobie powinien poradzić, ale musisz sobie zrobić z niego fulla
![]() Kod:
AVI to VCD/SVCD/DVD Converter is a powerful Batch AVI Converter, it lets you easily to convert AVI files to VCD/SVCD/DVD format files that can be played on your VCD/DVD Player. It allows to specify NTSC or PAL format of output file, PAL-to-NTSC conversion and vice versa. supports for AVI, Divx, MPEG1, MPEG2, and MPEG4 formats. The very user-firenldy interface lets you easily preview video files and batch convert. AVI to VCD, AVI to MPEG, AVI to SVCD, AVI to DVD all-in-one! Features * Support convert AVI to VCD * Support convert AVI to SVCD. * Support convert AVI to DVD * Support convert AVI to MPEG * PAL-to-NTSC conversion and vice versa. * Support Batch convert. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
NO i znowu sprawdzilem ten program ale jak mi sie konczy przetwarzac to chce wlaczyc plik to jest sam dziwek !! A ja chce miec taki efekt jak z TMPEGnc z avi. o rozmiarze np. 700MB powstaje mi Mpg. o 1400Mb a potem TMpegnc Author przetwrza mi to w DVD na 4200 Mb i wtedy nagrywam i jest Looz jak t zrobic !!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Przestan do kur** nedzy uzywac tych wykrzyknikow. Jak nie umiesz krasc to nie kradnij i kup program jak chcesz z niego korzystac.
#8 |
rozpruwacz
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
poszukaj jaiekgoś tego typu programu w google lub na stronie www.chip.pl
|
![]() |
![]() |
|
|