![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.04.2003
![]() |
![]()
Ludzie to jset straszne!!!!!!! W windows xp mam ustawiony tryb pio na nagrywarce!!!!!! Próbuje zmienić ale to nic nie daje??
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Ja proponuje uzyc wyszukiwarki, bo na ten temat to juz bylo napisane chyba milion postow na tym forum.
#3 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I najpierw dowiedzieć się what is dma and ATA and other stuff
I witamy na forum nowego usera! PS Jak tu przyszedłem to ktoś mi powiedział, że pewne tematy wracają cyklicznie i po jakimś czasie można odkryć reguły. Może pogoda ma na to wpływ? ![]() Ostatnio zmieniany przez pali : 16.04.2003 o godz. 18:55 |
![]() |
![]() |
#5 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#6 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#7 |
Թ
Podałem linka - pomogłem jakoś moze.
Obraziłem kogoś? Regułą każdego forum jest przejrzenie FAQ, archiwum... itd Wypowiedź xan123 świadczy o podstawowych brakach w wiedzy, trzeba uzupełnić. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Organista za 2300
Data rejestracji: 17.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
OldBoy
![]() ![]() |
Napisz coś o swojej konfiguracji sprzętowej.
Ja kiedyś miałem taki przypadek, że padający CD-ROM BTC powodował iż Teac w540e też pracował w trybie PIO-4 (tak jak BTC). Odpięcie BTC natychmiast pomogło. 8)
#10 |
Nowy na forum
![]() |
dzięki za pouczające rady8) mam dysk Maxtor 60 Gb primary master a na secondary master teac. Wszystko jest ok w biosie (ata 33)i w windows millenium (multi word dma 2), ale w xp jest pio-4 na Teacu.
Ostatnio zmieniłem Teaca na secondary slave i WSZYSTKO jest OK ![]() swoją drogą kolega ma teac 540E z lG 52x i działa normalnie nic się lG nie dzieje ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
OldBoy
![]() ![]() |
Czyżby wszystko było O.K.? Coś nie rozumiem. 8)
#12 | |
Թ
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam wolną chwilę to sprawdziłem swoje pierwsze posty: W 1 pytałem o białe markery do czarnych Akossów - chyba nie takie głupie pytanie, bo w necie juz je widzialem, ale dalej ich nie kupiłem, nigdzie tego cholerstwa nie ma - moze ktoś wie, gdzie takie białe eddingi w Warszawie sprzedają? W 2 natomiast poście to zapytałem się czy buffer level 100% to dobrze czy źle ![]() ![]() A potem to się m.in. z Tobą, esem, kłóciłem, o DMA, he he Pozdrawiam nocnych marków - 03:28 ![]() Ostatnio zmieniany przez pali : 19.04.2003 o godz. 03:32 |
|
![]() |
![]() |
#13 |
OldBoy
![]() ![]() |
Pali, przecież to nie do Ciebie. Nowym należy pomagać, taką mam zasadę. Wesołych Świąt. 8)
#14 |
Nowy na forum
![]() |
hmmmmmmmmmmm........ no właśnie przypomnijcie sobie swoją pierwszą wypowiedź na forum.... biorąc pod uwagę większość łatwo dostępnych źródeł wytłumaczenia nie było (pomijając FAQ w których ZAZWYCZAJ nic ciekawego nie ma a przeszukiwanie ich to udręka. Więc pomyślałem po co qrwa jest to wasze forum?? po to rzeby się wykłucać o jakieś niemające znaczenia szczegóły?? nie (chociaż do tego też służy) ale jest m.in dla takich jak ja...
PS: słuchajcie czemu mnie od razu uznajecie za jakiegoś "lamera"(wiem, to słowo ma takią dziwną właściwość, że obraca się przeciwko wypowiadającemu je, ale jakoś mi nic do głowy nie przychodzi). To że jestem nowy na forum to nie znaczy że w ogóle się na kompach nie znam.... nie twierdzę że jestem alfą i omegą ani nic podobnego, po prostu trochę już w tym siedzę i to co w serwisie robią za 40-70 zł robie dawno sam, tylko ostatnio nie bardzo miałem czas żeby poszukać po necie. Następny powód napisania posta był prosty: mam ![]() ![]() Q: Czy wydajność na secondary slave jest niższa niż na secondary master?? (mam tylko teac w540e na secondary Ostatnio zmieniany przez xan123 : 19.04.2003 o godz. 22:38 |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Թ
Cytat:
O szczególy kłócą się ludzie, którzy opanowali podstawy. Zgadza się - złośliwości kilka poszło pod Twoim adresem. Nie dlatego, że nie wiesz, ale dlatego, że swoim postem dałeś właśnie do zrozumienia, że Ci się nie chce, że żądasz gotowej odpowiedzi. Piszesz "multiword dma 3, czy coś takiego" a więc gdzieś zajrzałeś, ale zanotować Ci się nie chciało. Cytat:
W porządku byłoby, gdybyś od razu napisał: " nie mam kasy", "nie chcę płacić", "chcę mieć za darmo" itd To naprawdę nie są złośliwości, tak to wygląda z boku. Stałe łącze też kosztuje - i to niemało w tym kraju. I nie pisz mi, że Ci SDI nie chcą założyć. Cytat:
Pozdrawiam ( i nie bierz niczego zbyt osobiście, na tym forum są mili i kompetentni ludzie (oprócz mnie ![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
|