![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.02.2003
![]() |
InCD i niebieski ekran
Witam wszystkich Forumowiczów.
Mam nastepujący problem z LG8480B@8481B a może z systemem?Po zainstalowaniu Nera wszystko jest OK, jak tylko doinstaluje InCD, w momencie startu tej aplikacji system pada(WinXPSP1) i widzę tylko bluescreen przez pare sekund i restart i tak w kółko.Instalowałem najnowsze wersje Nera i InCD zaciągnięte z CDRInfo jak i te które dostałem z nagrywarką(5583 i 3290)Nie pomagją też najnowsze ASPI. To jest drugi komp na którym mam podobne problemy, więc chyba nie chodzi tu o konfigurację sprzętu? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Witam
Faktycznie z tym InCd jest coś ostatnio nie wporządku. Kiedy kożystam z tej aplikacji nie za karzdym ale dość często restartuje mi się komputer. Wszystko chodzi normalnie, a tu nagle tak jak by ktoś wcisną reset!! Tak przy okazji InCd używałem do Mount Rainiera, czy jest jeszcze jakiś godny polecenia programik do tego formatu?? nagrywarka to gce-8481b poz |
![]() |
![]() |
#3 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Mnie akurat InCD wywala sie zaraz po starcie (Windows 2000) z komunikatem jakiegos tam bledu. Rzeczywiscie cos jest z tym InCD nie tak. Probowalem roznych wersji i mnie tez nie dziala.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.01.2003
![]() |
![]()
Widze że jest nas więcej,ja mam podobnie przy wypalaniu mountriner-em win. pada (blue screen) a więc chyba wychodzi na to że to jednak wina inCD
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.09.2002
![]() |
U mnie InCD 3.52.00b chodzi bez zadnych problemow pod XP SP1 i 98SE z Lite-On LTR4812W VS08, takze dla CD-MRW (Mt. Rainier), bez instalacji dodatkowych ASPI.
Prawdopodobnie macie konflikty ze sterownikami instalowanymi przez inne programy (np. wtyczki nagrywania dla WMP 9.0, WinAMP, itd). |
![]() |
![]() |
#6 | |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Cytat:
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
Witam
Miło widzieć powyższe posty, wiem, że mój komputerek jest wporzątku : ) |
![]() |
![]() |
#8 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
na przywracanie uslug katalogowych wywalcie incd po trzecie uslugi uslugi uslugi!!!!!!jak zrobicie dobrze to bedzioe wsazystko chodzić mam incd i w2k ale w2k skonfigurowany porządnie nigdy nie mialem niebieskiego macie pewnie jakiś sterownik dany podczas instalacji systemowy a one są niestety denne. Pozdrawiam
![]() |
#9 |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Niebieskiego to ja od roku nie widzialem a komp chodzi 24h/7d
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kto pyta nie bładzi a szuka światla ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.09.2002
![]() |
Jesli ktos ma problemy z InCD, proponuje zaczac od poradnikow
http://club.cdfreaks.com/showthread....threadid=60163 (W2K) http://www.cdrlabs.com/phpBB/viewtop...?p=43689#43689 (XP) Uzytkownikow W2K powinien tez zainteresowac przyklad http://club.cdfreaks.com/showthread....threadid=62066 natomiast znany problem UpperFilter/LowerFilters jest dyskutowany w http://club.cdfreaks.com/showthread....threadid=63103 InCD nie wymaga ingerencji uzytkownika w uslugi (nowsze wersje same wlaczaja i wylaczaja IMAPI Burning Service). |
![]() |
![]() |
#12 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#13 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.02.2003
![]() |
Witam
Rozwiązałem problem, niestety połowicznie. Mam płyte na nForce2 i to stery nVidii IDE SW, gryzą się z InCD. Przeinstalowałem winde i bez tych sterów i jest OK. Jeżeli ktoś wie jak ominąć ten konflikt to prosze o info. |
![]() |
![]() |
|
|