![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.03.2002
![]() |
Temat do myslenia o MP3 na Audio!!!
Mam duzy problem bardzo ciekawy i nie mam pojecia o co w nim chodzi!!! A mianowic mam spawarke LG 16x 10x 40!!! Sciagnolem sobie muzyke z AudioGalxy!! Mialem 12 kawalkow i postanowiem je nagrac. Gdy nagralem To jeden nie dzialal (nagralem w TAO) ale byl track i trwal tyle co MP3 tylko nic nie slychac!!! NAgralem jeszce jedna plyte tym razem w DAO i tez to samo ten sam kawalek!!! O co to moze chodzic nigdy wczesniej nie zdazylo mi sie cos takiego a z MP3 nagralem juz troche plyt !!! Czy to jest jakies zabezpieczenie MP3 jezeli tak to jak je wykryc i czym zlamac
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
![]() |
A zapomnialem dodac mam pale NERO 5.5.7.8. na plytach akoss!!!
|
![]() |
![]() |
#3 |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
A przesłuchałeś tą mp3-kę.Może taką ściągnąłeś z Audiogalaxy.Ja ściągnąłem chyba ze cztery takie pustaki.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Przesluchalem i dziala!!! Amoze to byc sprawa innego BITRARE
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.06.2001
![]() |
Cytat:
Pozdro
![]() |
#6 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprobuj przerobic to na wava jakims innym programikiem, odsluchaj i jak bedzie oki to wypal. Jesli nadal bedzie kaszana to daj sobie spokoj, latwiej i szybciej jest sciagnac od nowa niz sie z tym meczyc. Przynajmniej ja tak robie, a tez juz trafilem na cos takiego. 8)
|
![]() |
![]() |
#7 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
pliki z audiogalaxy sa roznie kodowane (czesto z nich korzystam). Jesli trafi sie plik innyniz 44,1 Khz, to wiekszosc ripperow zdekoduje do wava, ale nagrac sie nie da poprawnie. Radze ci uzywac Feurio, tam przy tworzeniu projektu plik jest analizowany i przy braku poprawnego formatu bedziesz mial komunikat o tym
|
![]() |
![]() |
#8 |
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
tez tak mialem zdekodowalem do wav enkodnolem i wypalilem to pewnie jakis chory dziwny format mp3 moze sie myle ale w sumie
![]() |
![]() |
![]() |
|
|