Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.04.2002, 12:53   #16
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nio dobra juz spokoj nie o to mi chodzilo zeby jakas burze wywolywac ale dzieki chlopaki i oczywiscie dziewczyny za dobre slowa i super dyskusje a co do banowania to nie ma takiej opcji a poza tym to sie mija z celem w przypadku osob z modemem no i przeciez zawsze ktos moze zrozumiec swoj blad i ... no wlasnie a tu zonk nie moze sie poprawic bo ma bana
a co do "usuwania przeterminowanych postow" to chyba nie ma takiego czasu po prostu gdzies tam sobie sa chyba

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline  
Stary 14.04.2002, 13:02   #17
cz
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 03.03.2002
cz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no wiedze ze koniec juz dyskuzji, ale jeszcze ja sie wypowiem:

1. zasady ustanowione przez Majonez'a sa po to aby zachowac porzadek a w ten sposob ulatwic WAM uzytkowanie forum
2. porowniania czyjegos Nick'a do Majonezu, i texty w stylu "majonez ma krotki termin waznosci" sa moim zdaniem nie na miejscu i daja doskonaly obraz kiepskosci dowcipu niektorych
3. moderator ma zawsze racje ;D
4. jesli ktos nie rozumie/nie zgadza sie to proponuje opuscic to forum i tyle ! sami sie bawcie w kopiowanie piratow, bo tutaj najwidoscznie nie podoba sie Wam, jesli ktos propuje utrzymac jako-taki porzadek

tyle...
cz jest offline  
Stary 14.04.2002, 13:34   #18
przemas
wafel

przemas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
a i jeszcze ja swoje 3 grosze dorzucę...

wiele hałasu o nic. rozpętała sie taka batalia o pierwsza poprawkę [oops chyba w naszym kraju nie mamy takiego czegoś]

ja tam nie narzekam

nawet ciesze się że jest ktoś kto czuwa kontroluje spamiowanie i zaśmiecanie board'u

a jeszcze bardziej że nie jest on nadgorliwy...
przemas jest offline  
Stary 14.04.2002, 13:38   #19
cz
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 03.03.2002
cz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
przemas (14-04-2002 13:34):
nawet ciesze się że jest ktoś kto czuwa kontroluje spamiowanie i zaśmiecanie board'u
dokładnie !
cz jest offline  
Stary 14.04.2002, 13:48   #20
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
cz (14-04-2002 13:02):
no wiedze ze koniec juz...
ciach
tyle...
W mordę, i jak tu zakończyć dyskusję?
Raz użyłem na tym forum czerwonej mordy i potem mi było trochę żal, teraz nie powtórzę tego błędu.
Ale...
Dziękujemy Ci o Wielki_Administratorze_systemów_nazw_których_nie_p otrafimy_napisać
za zwrócenie NAM uwagi gdzie jest nasze miejsce, kto ustanowił REGULAMIN i kogo on dotyczy. Jak rozumiem Ciebie to oczywiście nie dotyczy.
Czepiasz się ludzi za ich posty w których używają porównań, czy dowcipów czy lub ośmielają się mieć inne niż Ty zdanie, a bez których to postów forum byłoby mniej żywe, suche i ośmielę się twierdzić mniej przyjazne dla forumów .
Rozumiem, że po miesiącu bytności tu (nieważne gdzie jeszcze) i nabiciu niemałej liczby postów zostałeś wyrocznią - ale na krótkich nóżkach, bo tu i ówdzie się pomyliłeś nie przetestowawszy "na żywca" swoich odpowiedzi (inna sprawa, że ten się nie myli kto nic nie robi )

I z tych powodów nie proponuj NAM opuszczania forum, bo jest to... delikatnie mówiąc nietaktem, spowodowanym zapewne brakiem tolerancji dla innych (i ich zdań).
Na szczęście nie jesteś moderatorem...

Proszę link
http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=23632&P=1&SID =133099#ID56
Pozdrawiam
Stary 14.04.2002, 14:41   #21
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

dobra prosze zeby sie obylo bez jakiegos najezdzania na siebie nawzajem to mialo byc info a wyszla dyskusja - ktora sam przeciagnalem

cz to nie tak z tym terminem waznosci to byl zart i tak to nalezy odbierac ja sam czesto zartuje a dopiero potem odpowiadam wiec troche humoru nie zaszkodzi a nawet pomoze wiec usmiech na twarzy i wszstko ok

pedros - qurcze myslalem ze to do mnie i az mnie zatkalo ale Ciebie i nie tylko prosze o jakby to nazwac wyciszenie nerwow

kurcze chyba sam sobie klodke zaloze to by dopiero bylo

dzieki wszystkim za dyskusje i bawcie sie dobrze tymczasem

Majonez jest offline  
Stary 15.04.2002, 09:22   #22
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
no dobra lubie cie to ci pomoge>
POTRZEBUJE CRAKA DO CZEGOS TAM I DWA SERAIALE DO TEGO CO POTRZEBUJE NO NP. FEURIO 1.65.
Teraz wal Majonez klode, albo skasuj caly post.
Widzisz, ajkie to proste ( mam u ciebie piwo - chociaz nie pije)
bgn jest offline  
Stary 15.04.2002, 09:35   #23
bgn
`

[quote]cz (14-04-2002 13:02):
2. porowniania czyjegos Nick'a do Majonezu, i texty w stylu "majonez ma krotki termin waznosci" sa moim zdaniem nie na miejscu i daja doskonaly obraz kiepskosci dowcipu niektorych
chyba zaczne znowu czesciej tutaj bywac
CZ
ty koles dbaj o swoj dowcip ( mniej cholesterolu, wiecej przeciwutleniaczy). Nie znasz sie na technologii spozywczej to nie zabieraj glosu w sprawie Majonezu ( a propos Majonez zdales juz biochemie), a zajmij sie raczej wazeline. Bede pisal co chce i kiedy chce, nie uzywajac zgodnie z regulaminem slow powszechnie uznanych za obrazliwe ( a szkoda czasami), wypowiedzi politycznych i swiatopogladowych). A reszta to nalezy do moderatorow, z ktorymi nie musze sie zgadzac.
KAPE
bgn jest offline  
Stary 15.04.2002, 10:13   #24
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

bgn ty jestes jak zdrowie ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto od Ciebie zrypke dostanie
dzis madrosc w calej Twej osobie widze i opisuje bo cos innego mi w glowie
otoz zdalem biochemie co mnie bardzo raduje a teraz ma srednia stypa juz skutkuje

ble ble ble itd heh juz wiem dlaczego nie jestem humanista i wierszy nie pisze za bardzo szanuje ludzi i nie chce ich katowac swoja tworczoscia

Majonez jest offline  
Stary 15.04.2002, 10:36   #25
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... kurde bgn, zawsze jesteś równy gość. Pomogłeś mi parę razy, (tego się nie zapomina), bardzo kulturalnie przypominasz majonezowi by nie szarżował z kłódkami, niniejszym chciałem ciebie mianować(jeśli pozwolisz) na Głównego Obrońcę Wolnego Słowa na tym Forum.
PS. kurde, jak widzę pierwszy log u człowieka (since: i tu data starsza od mojej), to jakoś tak odruchowo nabieram respektu.
Stary 15.04.2002, 10:46   #26
bgn
`

spłoniłem się ,bo jest wyjątkowo skronym. A seniorami na forum napewno są: Cana, cOrdat( szkoda ,ze od miesiaca go nie widać, bo to strasznie mądry człowiek), obar, beserek i jeszcze wielu innych. Ja tu trafiłem chyba po roku istnienia forum przypadkowo, bo mialem drobny kłopot, zadałem pytanie, wszyscy mnie olali ( czytaj - nie uzyskałem żadnej odpowiedzi) i tak to się zaczęlo.
Ale się rozrzewniłem....., ale lubię wszystkich
bgn jest offline  
Stary 15.04.2002, 11:04   #27
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Bgn: gdybys sie jednak dal przekonac do walorow smakowych piwa.....to ja juz teraz rezerwuje sobie miejsce pierwszego w kolejce tych ktorzy ci je postawia, i to nie jedno hehehe :-)
Stary 15.04.2002, 11:13   #28
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
grzeniu (15-04-2002 11:04):
Bgn: gdybys sie jednak dal przekonac do walorow smakowych piwa.....to ja juz teraz rezerwuje sobie miejsce pierwszego w kolejce tych ktorzy ci je postawia, i to nie jedno hehehe :-)
browca podeślij na priv'a
może do takiego wirtualnego to da się przekonać
albo choc reedsa bo to nie browarek / ale 4.5% C2H5OH posiada/ a walory orzeźwiającoe i smakowe posiada na całkiem znośnym poziomie / tylko broń Boe nie proponuje próby resetowania oranizmu tym wynalazkiem bo syndrom dnia poprzedniego po udanej operacji może powalić na kolana i najtwardszych /
pozdro
ha zapomniałbym, też ma z mojej strony browca
cana jest offline  
Stary 15.04.2002, 16:28   #29
przemas
wafel

przemas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jeśli idzie o datę rejestracji to wielu użytkowników tego forum wymięka przy moim stażu - co by nie powiedzieć liczba postów nie jest już tak imponująca
przemas jest offline  
Stary 15.04.2002, 16:53   #30
&y
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 07.06.2001
&y zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
przemas (15-04-2002 16:31):
jeśli idzie o datę rejestracji to wielu użytkowników tego forum wymięka przy moim stażu - co by nie powiedzieć liczba postów nie jest już tak imponująca
Yhy faktycznie dawno sie zapisales (w tym czasie ja sobie przegladalem forum jako gosc), ale przynajmniej wiekiem jestem starszy

Twoje uprawnienia: