![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
nio dobra juz spokoj
nie o to mi chodzilo zeby jakas burze wywolywac ale dzieki chlopaki i oczywiscie dziewczyny za dobre slowa i super dyskusje a co do banowania to nie ma takiej opcji a poza tym to sie mija z celem w przypadku osob z modemem no i przeciez zawsze ktos moze zrozumiec swoj blad i ... no wlasnie a tu zonk nie moze sie poprawic bo ma banaa co do "usuwania przeterminowanych postow" to chyba nie ma takiego czasu po prostu gdzies tam sobie sa chyba
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#17 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
no wiedze ze koniec juz dyskuzji, ale jeszcze ja sie wypowiem:
1. zasady ustanowione przez Majonez'a sa po to aby zachowac porzadek a w ten sposob ulatwic WAM uzytkowanie forum 2. porowniania czyjegos Nick'a do Majonezu, i texty w stylu "majonez ma krotki termin waznosci" sa moim zdaniem nie na miejscu i daja doskonaly obraz kiepskosci dowcipu niektorych 3. moderator ma zawsze racje ;D 4. jesli ktos nie rozumie/nie zgadza sie to proponuje opuscic to forum i tyle ! sami sie bawcie w kopiowanie piratow, bo tutaj najwidoscznie nie podoba sie Wam, jesli ktos propuje utrzymac jako-taki porzadek tyle... |
|
|
|
|
#18 |
|
wafel
![]() |
a i jeszcze ja swoje 3 grosze dorzucę...
wiele hałasu o nic. rozpętała sie taka batalia o pierwsza poprawkę [oops chyba w naszym kraju nie mamy takiego czegoś] ja tam nie narzekam nawet ciesze się że jest ktoś kto czuwa kontroluje spamiowanie i zaśmiecanie board'u a jeszcze bardziej że nie jest on nadgorliwy... |
|
|
|
|
#19 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
Raz użyłem na tym forum czerwonej mordy i potem mi było trochę żal, teraz nie powtórzę tego błędu. Ale... Dziękujemy Ci o Wielki_Administratorze_systemów_nazw_których_nie_p otrafimy_napisać za zwrócenie NAM uwagi gdzie jest nasze miejsce, kto ustanowił REGULAMIN i kogo on dotyczy. Jak rozumiem Ciebie to oczywiście nie dotyczy. Czepiasz się ludzi za ich posty w których używają porównań, czy dowcipów czy lub ośmielają się mieć inne niż Ty zdanie, a bez których to postów forum byłoby mniej żywe, suche i ośmielę się twierdzić mniej przyjazne dla forumów .Rozumiem, że po miesiącu bytności tu (nieważne gdzie jeszcze) i nabiciu niemałej liczby postów zostałeś wyrocznią - ale na krótkich nóżkach, bo tu i ówdzie się pomyliłeś nie przetestowawszy "na żywca" swoich odpowiedzi (inna sprawa, że ten się nie myli kto nic nie robi )I z tych powodów nie proponuj NAM opuszczania forum, bo jest to... delikatnie mówiąc nietaktem, spowodowanym zapewne brakiem tolerancji dla innych (i ich zdań). Na szczęście nie jesteś moderatorem... Proszę link http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=23632&P=1&SID =133099#ID56 Pozdrawiam
|
|
|
#21 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
dobra prosze zeby sie obylo bez jakiegos najezdzania na siebie nawzajem to mialo byc info a wyszla dyskusja - ktora sam przeciagnalem
cz to nie tak z tym terminem waznosci to byl zart i tak to nalezy odbierac ja sam czesto zartuje a dopiero potem odpowiadam wiec troche humoru nie zaszkodzi a nawet pomoze wiec usmiech na twarzy i wszstko okpedros - qurcze myslalem ze to do mnie i az mnie zatkalo ale Ciebie i nie tylko prosze o jakby to nazwac wyciszenie nerwowkurcze chyba sam sobie klodke zaloze to by dopiero bylo ![]() dzieki wszystkim za dyskusje i bawcie sie dobrze tymczasem
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#22 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
no dobra lubie cie to ci pomoge>
POTRZEBUJE CRAKA DO CZEGOS TAM I DWA SERAIALE DO TEGO CO POTRZEBUJE NO NP. FEURIO 1.65. Teraz wal Majonez klode, albo skasuj caly post. Widzisz, ajkie to proste ( mam u ciebie piwo - chociaz nie pije) |
|
|
|
|
#23 |
|
`
![]() |
[quote]cz (14-04-2002 13:02):
2. porowniania czyjegos Nick'a do Majonezu, i texty w stylu "majonez ma krotki termin waznosci" sa moim zdaniem nie na miejscu i daja doskonaly obraz kiepskosci dowcipu niektorych ***************** chyba zaczne znowu czesciej tutaj bywac CZ ty koles dbaj o swoj dowcip ( mniej cholesterolu, wiecej przeciwutleniaczy). Nie znasz sie na technologii spozywczej to nie zabieraj glosu w sprawie Majonezu ( a propos Majonez zdales juz biochemie), a zajmij sie raczej wazeline. Bede pisal co chce i kiedy chce, nie uzywajac zgodnie z regulaminem slow powszechnie uznanych za obrazliwe ( a szkoda czasami), wypowiedzi politycznych i swiatopogladowych). A reszta to nalezy do moderatorow, z ktorymi nie musze sie zgadzac. KAPE |
|
|
|
|
#24 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
bgn ty jestes jak zdrowie ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie kto od Ciebie zrypke dostanie
dzis madrosc w calej Twej osobie widze i opisuje bo cos innego mi w glowie otoz zdalem biochemie co mnie bardzo raduje a teraz ma srednia stypa juz skutkuje ble ble ble itd heh juz wiem dlaczego nie jestem humanista i wierszy nie pisze za bardzo szanuje ludzi i nie chce ich katowac swoja tworczoscia
|
|
|
|
#25 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... kurde bgn, zawsze jesteś równy gość. Pomogłeś mi parę razy, (tego się nie zapomina), bardzo kulturalnie przypominasz majonezowi by nie szarżował z kłódkami, niniejszym chciałem ciebie mianować(jeśli pozwolisz) na Głównego Obrońcę Wolnego Słowa na tym Forum.
PS. kurde, jak widzę pierwszy log u człowieka (since: i tu data starsza od mojej), to jakoś tak odruchowo nabieram respektu.
|
|
#26 |
|
`
![]() |
spłoniłem się ,bo jest wyjątkowo skronym. A seniorami na forum napewno są: Cana, cOrdat( szkoda ,ze od miesiaca go nie widać, bo to strasznie mądry człowiek), obar, beserek i jeszcze wielu innych. Ja tu trafiłem chyba po roku istnienia forum przypadkowo, bo mialem drobny kłopot, zadałem pytanie, wszyscy mnie olali ( czytaj - nie uzyskałem żadnej odpowiedzi) i tak to się zaczęlo.
Ale się rozrzewniłem....., ale lubię wszystkich
|
|
|
|
|
#27 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bgn: gdybys sie jednak dal przekonac do walorow smakowych piwa.....to ja juz teraz rezerwuje sobie miejsce pierwszego w kolejce tych ktorzy ci je postawia, i to nie jedno hehehe :-)
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() może do takiego wirtualnego to da się przekonać albo choc reedsa bo to nie browarek / ale 4.5% C2H5OH posiada/ a walory orzeźwiającoe i smakowe posiada na całkiem znośnym poziomie / tylko broń Boe nie proponuje próby resetowania oranizmu tym wynalazkiem bo syndrom dnia poprzedniego po udanej operacji może powalić na kolana i najtwardszych /pozdro ha zapomniałbym, też ma z mojej strony browca
|
|
|
|
#29 |
|
wafel
![]() |
jeśli idzie o datę rejestracji to wielu użytkowników tego forum wymięka przy moim stażu - co by nie powiedzieć liczba postów nie jest już tak imponująca
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.06.2001
![]() |
Cytat:
|