![]() |
Cytat:
|
moze ta wysoka temperatura zaszkodzila Majonezowi i zepsul sie :( :( , bo przeciez trza go przechowywac w chlodnym i ciemnym(?) miejscu
|
jak Majonez to TYLKO kielecki
a majonez literówki sadzi co już niespotykane :) i cosik się opuszcza / zero postów ;)/ sesja czy co? powodzenia i kopa w rzyć na szczęście dla all studentów / kiedyś kop pomagał ;)/ pozdro |
... tego się obawiałem, władza Majonezowi zaszkodziła !!! jaką terapię mu zaproponować ... nie mam pomysłu :-( :-( :-( .
|
powiem tylko tyle:
Majonez jest jeden Majonez jest wielki lud kocha Majonez Majonez byl jest i bedzie a na pytanie co bylo pierwsze jajko czy kura jest tylko jedna odpowiedz pierwszy byl Majonez ^_^;)^_^;)^_^;)^_^;)^_^;)^_^;)^_^;)^_^;)^_^;)^_^;) ^_^;)^_^;)^_^;)^_^;)^_^;)^_^;)^_^;)^_^;) |
Cytat:
w Bastyli w czasie sławetnej rewolucji to siedział de Sade( i to jego między innymi wtedy uwolił lud Paryża / wtedy to był taki fajny ;) pensjonat dla arystokratów co to byli w niełasce i króla/ ciekawe co by Majonez napisał :) a co do anarchii to jest ok / o ile to ja wszystko kontroluje gdzieś z miłego ciału cienia ;) pozdro |
Cytat:
|
wlasciwie w ciemnym i chlodnym MAJONEZY dozywaja poznej starosci, ale smutno by bylo ,nie mial by kto przywolywac nas do porzadku. Jak to Palak mowil "po co nam szukac nowych "wrogow" jak jest stary i sprawdzony
|
... ale przecież może wybuchnąć rewolucja i lud może obalić Majoneza (zamknie go w jakiejś np. Bastylii) i zapanuje powszechna ANARCHIA !!!
|
ach wszedzie ten oddech władzy..czuje sie taki maluczki :)
|
Majonez, przy postach przeniesionych napisz " Bo tak, dzisiaj jestem wyrozumialy", a przy usunietych" bo tak, dzisiaj jestem brutalny". Niech lud poczuje oddech wladzy nad soba
|
[quote]majonez (21-05-2002 17:28):
bo tak !!! ^_^ Bardzo dobry. Też bym tak napisał :) Eeee, no co Ty. Zaraz "oskarżacie". Przecież mrugamy ;) Poza tym nie sądzisz chyba, że spytałbym o powód, gdybym tam nie zajrzał :) |
a może być chwilowo w ten sposób ? :)
|
info od Majoneza
[html]
A moze na gornym pasku tam gdzie szukaj,profil itd. dac link do usuniete/przeniesione albo narazie w swoim podpisie daj link bezposrednio do tej strony. [/html] |
ok zeby nie bylo oskarzen ze sobie cos nabijam czy jakas kase z tego mam nowy link
cdrinfo.glt.pl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:48. |