![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.05.2002
![]() |
Heros IV
jak przegrac to clonem cd jakie ustawienia i jakie nagrywarki
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Ponieważ jesteś nowy na Forum, to powiem Ci że jest taka funkcja jak search (szukaj). Ten temat był juz poruszany i to bardzo, więc coś znajdziesz.
A do wykrywania zabezpieczeń ściągnij sobie Clony XXL on ci powie jak jest zabezpieczony i jak ustawić opcje w CloneCD. Znajdziesz też listę kompatybilnych nagrywarek. A jeśli jesteś leniwy to powiem Ci, że jest to SD 2.51 na drugiej płycie i np. Samsung SW-224b to kopiuje. Pozdrawiam. |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
a ja ci powiem ze jak nie masz orginalnej plytki to nie potrzeba ci zadnych opcji bo przegrac mozna tylko z orginalu, a jak masz cracka to niczym sie nie przejmuj tylko przegraj w nero
|
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
a ja CI powiem, że ten ***** można sobie w d...ę wsadzić, bo kaszani w gierce. No chyba że jest jakiś nowy.
|
![]() |
#5 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
A ja Ci pokażę
![]() ![]() http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=25383&P=1&SID =180406#ID95 |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
![]() |
jesli jest to juz raz zlamany SD 2.51 to rzeczywiscie masz szanse na skopiowanie tego z sukcesem, ale dlaczego nie kopiowac tego tak jakby to byl "świerzy" SD 2.51?[/quote]
ja sie za bardzo na tym nie znam ale koles co troche programuje i ma pojecie o tym, mowil mi ze sa jakies sumy kontrolne w zabezpieczeniach, i jak kopiujesz z orginalu to zmienia slabe sektory a pozniej nie mozesz ich przegrac czy jakos tak --sorki za takie tlumaczenie ale mowil mi o tym dosc dawno i nie wszystko pamietam.. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
W oryginale jeszcze mi się nie wyskoczył do windy, a patcha jeszcze nie ma. Jedyny jaki jest to taki co poprawia literówki w tłumaczeniach.
|
![]() |
#10 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Gość
|
Ok. Raz mnie dzisiaj wywaliło i musiałem rozegrać ten element gry inaczej, bo jak robiłem to samo to wyskakiwała giera do windy. Ale np. ***** nie pozwolił wchodzić do więzienia, a na oryginale idzie.
|
![]() |
#12 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.03.2002
![]() |
Cos jest nie tak dlaczego mowicie ze Heroes IV ma zabezpieczenie SafeDisk 2.51 mi Clone XXL 2006 wykrywa V2 a nie V2.51 !!!
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
Co pokaże ? Też SD V2. I tyle.
![]() |
#15 |
Gość
|
Jest taki program program do sprawdzania wersji SD (nie pamiętam jak się nazywa) i on pokazuje, że HeroesIv jest SD2.51
|
![]() |
|
|