Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.10.2005, 18:37   #31
Igloo
PiwoWar

Data rejestracji: 01.12.2003
Igloo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Swego czasu mój kolega ze studiów rozkręcił działąjącego kompa. Miał wygaszony przes system monitor No to dawaj położył blaszaka na boczku, zdjął obudowe, powyciągał kabelki od monitora, myszy itp,rozłączył kabelki od power, led'ów, głośni9czka itd, powyciągał wszystkie karty rozszerzeń, ram, procek, HDD, CD i dopiero zobaczył, że płyta pod napęciem Lekko sie zgrzał ale po poskładaniu wszystkiego do kupy - już w trybie bez napięciowym - komp o dziwo działał
Igloo jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 26.10.2005, 22:49   #32
Edek1
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.12.2004
Edek1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Igloo
Swego czasu mój kolega ze studiów rozkręcił działąjącego kompa. Miał wygaszony przes system monitor No to dawaj położył blaszaka na boczku, zdjął obudowe, powyciągał kabelki od monitora, myszy itp,rozłączył kabelki od power, led'ów, głośni9czka itd, powyciągał wszystkie karty rozszerzeń, ram, procek, HDD, CD i dopiero zobaczył, że płyta pod napęciem Lekko sie zgrzał ale po poskładaniu wszystkiego do kupy - już w trybie bez napięciowym - komp o dziwo działał

A nie widział działających wentylatorów...??
Hmm
Edek1 jest offline  
Stary 26.10.2005, 23:02   #33
maly6
Bywalec

Data rejestracji: 13.10.2005
maly6 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Igloo

To mial chyba niezle szczescie (albo tak tylko opowiadal) bo ja jak wyjmowalem procek to tylko dymek poczulem i plyta poszla do kosza.

Pozdrawiam
Maly
maly6 jest offline  
Stary 27.10.2005, 00:54   #34
malaczarna
Guru

Data rejestracji: 05.06.2005
malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez M.T.C.
W moim mieszkaniu napięcie jest bardzo niestabilne i kiedyś podczas już 6 zmiany biosu w nagrywarce korki w końcu wyskoczyły. Oczywiście bios się nie wgrał cały i nagrywarka padła. Od tamtego czasu leży w pudle z odpadkami, bo nawet w serwisie nic nie poradzili.
MIALAM PODOBNY PRZYPADEK,TYLE ZE MI WYMIENILI NAGRYWARKE NA NOWSZA

EDIT: MAM DOBRA RADE SPRAWDZONA ZE SPRZETEM TRZEBA ROZMAWIAC I BYC DLA NIEGO MILYMCZASAMI GO

Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 27.10.2005 o godz. 01:01
malaczarna jest offline  
Stary 27.10.2005, 01:50   #35
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez malaczarna
MIALAM PODOBNY PRZYPADEK,TYLE ZE MI WYMIENILI NAGRYWARKE NA NOWSZA

EDIT: MAM DOBRA RADE SPRAWDZONA ZE SPRZETEM TRZEBA ROZMAWIAC I BYC DLA NIEGO MILYMCZASAMI GO
A rozmawiaj, rozmawiaj !
I bądź miła .
Może posłucha ?

Twoje uprawnienia: