![]() |
Cytat:
|
Skad wy bierzecie tego DirectCD 5.1 ??? Na roxio.com sa tylko upgrady z poprzednich wersji, a u mnie na winxp DirectCD 5.0 w ogole nie chcial dzialac (moze dziala dopiero jak jest zainstalowany z calym Easy cd creatorem??) Ja instalowalem go osobno i nie dosc ze sie nie chcial uruchomic to jeszcze nie dalo sie go calkowicie usunac z systemu. Wygladalo to tak, ze nie byl kompatybilny z tym systemem! No ale widzialem screeny, gdzie bylo okienko na bank z windy xp z zakladka DirectCD 5.0!! Ja juz nic nie rozumiem! Ktos ma DirectCD na Windowsie XP ?? Niech sie pochwali jak to zrobil.
|
Przez chwil klka, miałem XP i tam chodziła wersja ECDCreator 5.1 Platinium. Basic i niższe - nie. Ską mam Direct 5.1 - Q... nie pamiętam, ale bym się założył, że z Roxio- skleroza. Sprawdzę i podam.
|
Witam !
Kolejna ostra forumowiczka ! Witamy na Forum !:) |
Cytat:
pozdro |
Oj ,niektórzy tutaj wypisują bzdury że hej!!!
Dlaczego mylicie formatowanie płyt z kasowaniem zawartości. Każda płyta ,obojętnie czy CDR czy CDRW MUSI być sformatowana (tym bardziej jesli jest nowa)do nagrywania pakietowego.To jest(mniej więcej) takie formatowanie jak nowego dysku twardego.Kasowanie natomiastz takiego dysku odbywa sie opcją Usuń z menu konteksowego z tą różnicą że na cdrw odzyskuje sie miejsce a na cdr ginie plik ale miejsca nie zwalnia. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
mowa jest tutaj o formatowaniu plyty cd-rw do zapisu pakietowego przy pomocy takich programow jak incd lub directcd |
Cytat:
Ale osobno mam DirectCD 5.x sciagniete z net-u, ale zebyscie mnie zabili, nie pamietam skad:'( |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:42. |